Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti randiznátok egy biszexuális férfival?
Figyelt kérdés
okt. 17. 17:58
11/14 anonim válasza:
Nem, soha.
Oka nem a féltékenység hanem az undor. Nem kell olyan férfi aki férfiakat dug seggbe és/vagy az ő seggét dugja egy férfi. És nem is csak az undorról van szó hanem arról hogy az ánusszal való foglalkozás nálam szóba se jöhet. Se az enyém tekintetében, se abban hogy én foglalkozzak a pasiéval. Nem ujjazom, nem nyalom, nem dugom meg felcsatolhatóval.
12/14 anonim válasza:
Soha. Természetesnek veszik, hogy csalhatnak es szerintük az férfival nem is csalás.
14/14 anonim válasza:
Nem. Nekem ez a tudat szexuálisan lohasztó. Nem vagyok homofób, határozottan támogatom azt, hogy mindenki megélhesse a saját szexualitását, amíg az két vagy több érett, felnőtt ember közös megegyezésén alapul, de attól még kapcsolatra nem kellene egy biszexuális férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!