Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfinek nem telik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfinek nem telik minőségi órára, az inkább ne viseljen semmit, ugye?

Figyelt kérdés

okt. 16. 18:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem telik órára, akkor legyek meztelen?
okt. 16. 20:57
 12/21 anonim ***** válasza:

[link]

😁

okt. 16. 22:41
 13/21 anonim ***** válasza:

10-es!

Hozzá play boy-os napszemüveget.

😁

okt. 16. 22:43
 14/21 anonim ***** válasza:
78%

"Most akkor azt mondjátok, ciki 32 éves férfiként tom és jerry-s karórát hordani? Pedig pulya korom óta megvan"

Nem tudom, hogy ez vicc-e, de én személy szerint azt gondolnám, az ilyen ember nem birka, hanem magabiztos, vagy pedig ha amúgy szorong, akkor dolgozik rajta.

okt. 16. 22:44
 15/21 anonim ***** válasza:
60%

Egy férfinak az óra az ékszere. A nők szempontjából nem sok jelentősége van, mert ismertem olyan diplomás férfit, aki egy alap digitális Casiot hordott, mégis rendszeresen csalta a feleségét.

Viszont olyan ismerősöm is volt, aki öltönyös munkahelyen dolgozott, és az érettségire kapott rikító színű órája volt rajta tárgyaláskor is.

Azt gondolom, hogy ha valaki órát akar viselni, az vagy vegyen egy univerzális drágább karórát, mondjuk egy fémszíjas Orientet, Seiko-t, vagy legyen legalább 3 stílusú órája.

Az egyik egy klasszik öltöny óra. Nekem több is van, de én a felhúzós régi darabokat szeretem, mert még az olcsóbb márkák, de még a szovjet darabok is sokkal minőségibb megjelenésűek, mint egy mai 50-60 ezres quartz.

Rövidujjúhoz kell egy fémszíjas. Casioban vannak szépek, de egy drágább svájci automata 1-200 ezer közötti kategóriában örök darab tud lenni.Festina, Orient, tartós minőséget képviselnek, és ha 25 évre tervezel, nem nyúlsz mellé.

Sportoláshoz meg szerintem a legjobbak a Casio-k, ár-érték arányban pedig nálam a decathlonos úszó óra a nyerő. Illetve bármelyik temus okoskarkötő megteszi.

okt. 17. 06:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom neked, hogy a nők 99.9%-a nem ért az órákhoz 😁

(36/N)

okt. 17. 08:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Casio meg Orient elég jó órák nem horror áron, vegyél valami ilyesmit.

De a nők 99%-a nem ért az órákhoz és nem is érdekli.

okt. 17. 08:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a temuról rendeltem órát. Jelentem nem dobott még ki a nejem.
okt. 17. 08:21
 19/21 anonim ***** válasza:

A nők nem értenek az órákhoz. De értenek a széphez. És egy Orient Bambino szép.

A kamu Tag Heuer is szép, csak senki nem vesz komolyan, ha ez van a csuklódon és a Tescoban az akciós virsliket túrod.

Odafestett mutatós temus chronograph tök jó is lehetne pl. strandolni, betont keverni, csak nem biztos, hogy kényelmes. Akkor már inkább egy 5000 Ft-os Q&Q analóg, nem is veszed észre, hogy a karodon van és 3-4 évig üzembiztos kis jószág.

20-30 ezerért férfias, ízléses Casio-k vannak. Inkább az, mint a kamu.

okt. 17. 18:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, mennyire márkás és drága a karóra, amíg ízlésesen néz ki és illik a szereléshez és az illető személyiségéhez.
okt. 18. 10:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!