Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Miért nem tudtok visszaírni egy társkereső oldalon?
Kb. 10 lányból 1 ír vissza, de ő is csak annyit, hogy mással már beszélget (mondjuk akkor nem tudom miért van még fent?) vagy azt írja, hogy nem tetszem neki.
És kb minden 5. lány aki vissza tud írni, az olyan, hogy tényleg beszélgetni is akar.
Minek vagytok fent, ha még csak annyit sem írtok, hogy "bocs nem jössz be"?
"Minek vagytok fent, ha még csak annyit sem írtok, hogy "bocs nem jössz be"?"
Direkt fel fogok regisztrálni mindenhova, hogy az ilyen nárciknak ne válaszoljak.
1. Ezt nem tudtam. Nekem eszeme se jutott, hogy ne írjak vissza egy lánynak, még akkor is ha nem tetszik. Szerintem nem visszaírni tiszteletlenség és bunkóság.
2. Igazad lehet.
3. Rendben. A csordogáló nyáladból és a gnóm fejedből majd megismerlek.
"A csordogáló nyáladból és a gnóm fejedből majd megismerlek."
Nem utal nagy empátiára magadból kiindulni.
Alig vagyok fent mert ha valakinek számitok pl az áttér velem személyes platforma, akik meg hetente rámírnak vmi sziamizut milyen a napod randira se hívnak csak csevegnek, azok miatt meg minek menjek fel néha ezt érzem.
Vagy olyan is van hogy lezárt egy témát es nem kezd másikat.
Pl egyik pasi írta azt hogy most költözött be egy kertes házba, mkst rendezkedik be:)
Én erre írtam hogy új élet?:)
Erre írta igen!!!:)
Es itt megállt a beszélgetés..nem részletez semmit nem mesél semmit róla elintézett egy igennel..
Másiknak írtam nem tudom hogyan tudnánk találkozni(másik városban van), erre visszaírta ő is hogy "nem tudom"
Na ez is megállt itt.
Másik meg várja mikor veszem már fel messengerre. Irtam neki mindjárt. Azota is húzom. (Vele nekem mindegy hogy a társkeren beszelunk e vagy nem..)
Ja meg még jó hogy ma felnéztem most a kérdés miatt, az egyikkel pénteken randi. Teljesen el is felejtettem..(neki szerintem kamu képe van kint..)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!