Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Miért nem tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miért nem tudtok visszaírni egy társkereső oldalon?

Figyelt kérdés

Kb. 10 lányból 1 ír vissza, de ő is csak annyit, hogy mással már beszélget (mondjuk akkor nem tudom miért van még fent?) vagy azt írja, hogy nem tetszem neki.

És kb minden 5. lány aki vissza tud írni, az olyan, hogy tényleg beszélgetni is akar.

Minek vagytok fent, ha még csak annyit sem írtok, hogy "bocs nem jössz be"?

okt. 16. 16:30
1 2
 11/20 Ghgj ***** válasza:
15%
#9: Akkor nem is kell jobbra húzni 10-ből 6-ot, hanem csak 30-ból egyet. :) Nem kötelességed visszaírni, de azért nehogymár még kikérd magadnak, hogy a másik ezt várná a jobbra húzás után. :D
okt. 16. 18:27
 12/20 anonim ***** válasza:
24%

15-ből talán egyet húztam jobbra. Csak jó pasikat. Ha én írnék rá se lenne jogom számon kérni, hogy “miazhogynemírvissza”. Bakker mit gondoltok magatokról? Az ír vissza, aki vissza akar, mindenkinek szabad akarata van. Pont.

okt. 16. 18:50
 13/20 anonim ***** válasza:
24%
Neked jobb lenne, ha írsz 50 lánynak, egyel tudsz beszélgetni, a maradék 49 meg válaszol ugyan, de visszautasít? Nem lennél előrébb és nem hiszem, hogy jól esne, ha egymás után látnád a sok nem tetszel, nem érdekelsz üzeneteket.
okt. 16. 20:02
 14/20 Ghgj ***** válasza:
29%
#12: Mi ez a T/1? Nő vagyok. :D
okt. 16. 20:09
 15/20 anonim ***** válasza:
10%
Borzasztó szégyen lehet ez férfiként, én ezért nem vagyok és soha nem is leszek semmilyen online társkeresőn, de élőben is ha rájövök hogy versenyeztet másokkal otthagyom a nőt, szemétség? Lehet, viszont cserébe én is csak egyszerre egy nővel foglalkozom.
okt. 16. 20:50
 16/20 anonim ***** válasza:
25%

Felejtsétek el ezt a jobbra, balra huzogatást. Nem ilyen oldalról beszélek.

Én egyszerűen csak azt nem értem, hogy miért nem képes valaki annyit vissza írni, hogy mással már ismerkedik, vagy, hogy nem vagyok az esete?

És igen, jobb lenne ha visszaírna.

Így nem tudom, hogy most mi van.

Van aki csak 1 hét után reagált és írta is, hogy bocsi, de túlóra miatt nem volt energiája. Én meg nem értettem, hogy mi van, mert láttam, hogy olvasta a levelet.

okt. 16. 21:09
 17/20 anonim ***** válasza:
56%

Én társkeresőn ismertem meg a férjem. És eleinte én is azt gondoltam, hogyha kapok egy bemutatkozó levelet, akkor azért annyit illik visszaírni, hogy köszi, de nem.

Én azért annyira nem kaptam ezer levelet, napi 1-2-öt, pedig nem vagyok ronda.

És eleinte vissza is írtam. Ne haragudj, de ott van az adatlapomon, hogy nem dohányzót keresek. Ne haragudj, de leírtam, hogy max. 35 éves korig keresek. Leírtam, hogy nem szeretnék gyerekes férfival ismerkedni. De aztán nem nyugodtak ebbe bele, hanem jött a folytatás.

Ja, igen, 40 éves vagyok, de jól tartom magam. Miért baj az, hogy van gyerekem? Nem velem él, meg jöttek a hasonlók. Aztán elegem lett. Most én minek levelezgessek hosszasan egy vadidegennel arról, hogy miért nem akarok vele megismerkedni.

Szerintem az online világban nem számít bunkóságnak, hogyha egy levélre nem válaszolsz. Ha már elkezdtetek levelezni, esetleg találkoztatok is, és utána tűnik el az illető szó nélkül, az már gázabb.

Egyébként nekem sem írt vissza mindenki, szóval ez nem csak a nőkre igaz.

okt. 16. 21:37
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Igaz, én sosem voltam fent társkeresőn, de osztom a véleményét azoknak, akik azt írják, hogy ehhez se kedv, se idő. Olyan mint ha az önéletrajzodat küldenéd el álláskeresés során, csak azoknak válaszolnak, akiket behívak interjúra. Nincs értelme ilyesmin fennakadni.
okt. 17. 00:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert nem pazaroljuk az időt mindenkire. Én ugyan nem vagyok ilyen oldalakon, de ahogy hallom másoktól, egy nőre ráugrik 15 hapi/nap. Nagyon fárasztó állandóan válaszolni mindenkinek, hogy "épp nem alkalmas".
okt. 17. 08:04
 20/20 A kérdező kommentje:

Felejtsétek el ezt a jobbra, balra huzogatást. Nem ilyen oldalról beszélek.

Én egyszerűen csak azt nem értem, hogy miért nem képes valaki annyit vissza írni, hogy mással már ismerkedik, vagy, hogy nem vagyok az esete?

És igen, jobb lenne ha visszaírna.

Így nem tudom, hogy most mi van.

Van aki csak 1 hét után reagált és írta is, hogy bocsi, de túlóra miatt nem volt energiája. Én meg nem értettem, hogy mi van, mert láttam, hogy olvasta a levelet.

okt. 18. 09:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!