Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,Nők nektek tetszik ha egy srác nullással "kopaszra" nyitja a frizuráját?
Figyelt kérdés
Szoktam ezen gondolkodni, hogy vajon hogy nézek ki jobban?dec. 3. 19:32
1/17 A kérdező kommentje:
Bocs
* nyírja nem nyitja:)
dec. 3. 19:32
2/17 anonim válasza:
Van akinek jól áll, van akin nem ront annyit, hogy az amúgy jó külső ne ellensúlyozná és van akinél kifejezetten rossz döntés.
Nekem nem az ideálom, de láttam már vonzó kopasz pasit.
4/17 anonim válasza:
Nem. Volt egy undorító főnököm, aki kopasz volt. Azóta nem bírom a kopaszokat.
5/17 anonim válasza:
Nem, nekem pont, hogy a hosszabb, göndörkés haj tetszik. A kopaszság egyáltalán nem tetszik és szerintem csak nagyon kevés férfinek áll jól.
6/17 anonim válasza:
Nekem tetszik ha egy férfi kopasz, a férjem is az. Viszont tényleg nem mindenkinek áll jól. De a hajjal rendelkezők között is van vonzó. :)
7/17 anonim válasza:
Én bárkivel akivel eddig találkoztam és kopasz volt, annak arrogáns bunkó természete volt. Biztos van kivétel, de nem nőttek a szívemhez.
9/17 anonim válasza:
Igen, ha hagy egy kis arcszőrzetet hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!