Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelenségi verseny! KI mióta nem szexelt és nem volt barátnője/pasija?
Részemről : 5 éve nem voltam nővel, barátnőm 12 éve nem volt.
F/33 (csúnya, csóró pasi)
5éve kb nem voltam növel, inkább mentális problémák miatt mint kinézetileg
mert amugy magas vagyok izmos ronda se vagyok sőt ha megvagyok borotválkozva és hajam is le van vágva egész sármos vagyok
csak hát ez a sok hülyeség a fejemben ami nem tesz jót semminek se
egyéjszakázás nem különösebben érdekel, kapcsolaton kivül kb aszex vagyok annyira nem probléma h nincs szex, nem megyek tőle falnak vagy hasonlok
En egyetemen egyszer 700 napig nem szexeltem. Annyira bele voltam esve ket csajba egymas utan, remenytelenul, es nem jottek ossze. :)
De legalabb a tarskereson mukodott a nickkem: #700NapNoNelkul
Csomoan irtak. :)
Most 2 napja nem szexeltem, mert volt egy kis feszko otthon tegnap delutan.
Kitartas, mindenki szexel elobb utobb.
"Kitartas, mindenki szexel elobb utobb."
Ja, végül is én is - a tamponnal. Meg a saját kezemmel vagy játékszerrel. Tök jó.
13:15 "tamponnal"
Jó a humorod. Tetszik.
Én nekem 2012 júniusa és 2024 júliusa között nem volt semmi.
12 éve egy érdekből velem lévő barátnővel történt több alkalommal,idén pedig prostival 1 alkalom. (Ezen 12 év alatt 0 randi.)
De ez kivette belőlem a szexuális frusztráció jó részét és egy új appon belevágtam újult erővel. Rengeteg ghosting,2 normális visszautasítás és 1 sikeres randi eddig az eredmény.(ami nincs még 2 hete sem)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!