Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sikertelenségi verseny! KI...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelenségi verseny! KI mióta nem szexelt és nem volt barátnője/pasija?

Figyelt kérdés

Részemről : 5 éve nem voltam nővel, barátnőm 12 éve nem volt.

F/33 (csúnya, csóró pasi)

okt. 16. 12:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10: S megszoktad már ezt az állapotot? Én kezdem teljesen elfogadni, igazából szexuális vágy az nyilván van, de azt le lehet rendezni....
okt. 16. 15:45
 12/21 anonim ***** válasza:
11: Olyan értelemben nem szoktam meg, hogy belenyugodtam, megbékéltem volna vele. Az szerintem sosem fog menni nekem. A beletörődés - hogy "ez van 🤷🏻‍♀️😕" - valamennyire igen, de az ugye egy teljesen más minőség... Nagyon frusztrált és keserű vagyok. Nekem a maszti nem elég, mivel nem is csak annyira van igényem (magából a szexből sem), hogy legyen x db orgazmusom.
okt. 16. 16:15
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
na akkor itt vagytok egymásnak jöjjetek össze és legyen végre egy siker story
okt. 16. 17:19
 14/21 anonim ***** válasza:

5éve kb nem voltam növel, inkább mentális problémák miatt mint kinézetileg

mert amugy magas vagyok izmos ronda se vagyok sőt ha megvagyok borotválkozva és hajam is le van vágva egész sármos vagyok

csak hát ez a sok hülyeség a fejemben ami nem tesz jót semminek se

egyéjszakázás nem különösebben érdekel, kapcsolaton kivül kb aszex vagyok annyira nem probléma h nincs szex, nem megyek tőle falnak vagy hasonlok

okt. 16. 17:22
 15/21 anonim ***** válasza:
14# vagyok F/31
okt. 16. 17:26
 16/21 anonim ***** válasza:
7# Igen. De ezt nem úgy kell elképzelni hogy minden nap mással. Vannak hetek amikor egyikünknek sincs ideje.
okt. 16. 23:34
 17/21 anonim ***** válasza:

En egyetemen egyszer 700 napig nem szexeltem. Annyira bele voltam esve ket csajba egymas utan, remenytelenul, es nem jottek ossze. :)

De legalabb a tarskereson mukodott a nickkem: #700NapNoNelkul

Csomoan irtak. :)

Most 2 napja nem szexeltem, mert volt egy kis feszko otthon tegnap delutan.

Kitartas, mindenki szexel elobb utobb.

okt. 23. 12:45
 18/21 anonim ***** válasza:

"Kitartas, mindenki szexel elobb utobb."

Ja, végül is én is - a tamponnal. Meg a saját kezemmel vagy játékszerrel. Tök jó.

okt. 23. 13:15
 19/21 anonim ***** válasza:

13:15 "tamponnal"

Jó a humorod. Tetszik.

okt. 23. 13:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Én nekem 2012 júniusa és 2024 júliusa között nem volt semmi.

12 éve egy érdekből velem lévő barátnővel történt több alkalommal,idén pedig prostival 1 alkalom. (Ezen 12 év alatt 0 randi.)

De ez kivette belőlem a szexuális frusztráció jó részét és egy új appon belevágtam újult erővel. Rengeteg ghosting,2 normális visszautasítás és 1 sikeres randi eddig az eredmény.(ami nincs még 2 hete sem)

27/F

okt. 24. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!