Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelenségi verseny! KI mióta nem szexelt és nem volt barátnője/pasija?
Részemről : 5 éve nem voltam nővel, barátnőm 12 éve nem volt.
F/33 (csúnya, csóró pasi)
33N, g3cironda (fejű), november elején lesz 10 és fél éve, és ami előtte volt, sem említésre méltó.
(Majd mindjárt megkapod valami "okostól", hogy BIZTOS neked sem a csúnyaságod az oka, mint én szoktam.)
Soha nem volt még barátnőm és 4-szer szexeltem egész életemben 4 különböző nővel.
32/F
Barátnőm még nem volt soha. Még sose csókolóztam. Szexelni csak egyszer volt szerencsém több mint két éve egy prostival. Illetve kb. 10 hónapja szintén egy prostival voltam de ott csak orál volt.
26/f
8. Na akkor kb. ugyanaz vagy te nőben mint én férfiban. A kisugárzást gyakran mondogatják nekem is hogy nem jó a kisugárzásom....meg hogy biztos nem is próbálkozom nőknél, meg bénázom... fiatalabban több száznál bepróbálkoztam. Mennyinél kéne? Több ezernél?
Meguntam, elfogadtam hogy nem kellek a nőknek, ennyi.
9: Jaj, ez a próbálkozás is tipikusan ha van rajta sapka-ha nincs eset...
Ha rondaként próbálkoztál, az a baj, hogy lehettél ilyen hülye, legyen már önkritikád, amúgy is biztos rosszul csináltad. Ha nem próbálkoztál, akkor meg mégis mit vársz. Ha keveset, akkor is mit vársz, ha sokat, akkor meg gáz ez a görcsösség.
Nekem, ronda nőnek is van olyan hülye, aki ezzel jön. Ha nem csinálok semmit, az a baj, miért nem, rondaként nem engedhetem meg magamnak ezt a passzivitást, hozzám nem fognak odajönni, ne is csodálkozzak. Ellenkező esetben meg az a baj, nézzek már magamra, hogyan is gondolhattam, meg egyáltalán, nőként "felkínálkozni", "nyomulni", "tapadni" gáz, szintén ne csodálkozzak.
Lényeg a lényeg: mindenképp a mi hibánk, DE! biztos, 1000%, hogy nem a kinézetünk...
🐎🌳-t. 🖕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!