Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális,hogy valaki az össze költözéshez köti az egész kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2 hónapja ismerjük egymást, a srác 26 éves én 25,viszont nekem ennyi idő nem elég ahhoz,hogy azt érezzem,eljött az ideje az össze költözésnek. Próbáltam magam rá venni de nem megy,úgy érzem ez leginkább csak miatta történne meg,valamint azért,hogy ne veszítsem el, Ő viszont azt mondja,hogy én semmibe veszem és átgázolok rajta amiért nem akarok hozzá költözni és mivel próbáltam magam rávenni,ezért azt mondtam neki,hogy oké,de a költözés napján visszakoztam. Nem értem,hogy miért ezen múlik az egész kapcsolat,ha nem költözök oda akkor Ő szakít egyből, csak szerintem nem így kéne,hogy ez az egész lefollyon?okt. 16. 10:52
1/7 anonim válasza:
Ha már most erőszakoskodik és zsarol, akkor alapból jól döntöttél.
2/7 anonim válasza:
1. Abszolút túl korai lenne az összeköltözés, én is várnék még pár hónapot.
2. Érzelmileg zsarol, ez hatalmas red flag. Dobd ki a francba.
3/7 anonim válasza:
2 hónapos kapcsolat is a korai szakaszban van, de hahó, ti még csak 2 hónapja ismeritek egymást. 🚩🚩
Tegyél neki egy szívességet azzal, hogy te szakítasz vele.
5/7 anonim válasza:
Kontroll mániás. Itt kezdődik, a vége meg valahol a végtelenben van. Ne is pazarold rá az idődet.
6/7 anonim válasza:
A szeretethianyos ember szereti ha a patja minden nap sokszor olelgeti csokolgatja. Ha a masiknak erre nincs igenye,akkor o nem szeretethianyos.
7/7 anonim válasza:
Két hónap ismeretség után biztosan nem költöznék össze senkivel, pláne, ha ilyen erőszakosan ragaszkodik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!