Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is már játszmázás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is már játszmázás az egész?

Figyelt kérdés

Egy nagyon régi ismeretség lett újra felelevenítve pár héttel ezelőtt. Azelőtt sosem találkoztunk, most megtörtént a találkozó is. Ezalatt az egész napos időtöltésünk alatt nagyon sokat beszélgettünk, sok csók elcsattant és folyamatos pozitív visszajelzések voltak egymás irányába. Úgy búcsúztunk el, h hamarosan újra találkozunk, csak a munkánk miatt nehezebben összehozható, valamint a több mint 2 órás út miatt. Viszont folyamatosan informálódtam, h neki mennyire megterhelő ennyit utazni, de állandóan azt a választ kaptam, h őt ez egyáltalán nem érdekli.

Körülbelül 1 hete viszont valami történt. Egyszerűen érzem a beszélgetéseinkben, hogy valami megváltozott a részéről. Próbáltam lekommunikálni vele, h esetleg van-e valami amit mondjuk nem akar elmondani, mert fél, h megbánt, de folyamatosan az a válasz érkezik, hogy minden rendben, nincs semmi baj sem stb. Igyekszem hinni neki, de a jelek annyira nem ezt mutatják. Meg volt beszélve, h a következő héten találkozunk, de még egyeztetünk napot, függ a munkabeosztástól. Nem igazán akarta felhozni a találkozást, ezért bátorkodtam én megkérdezni tőle, h ha még mindig szeretne, akkor az mikor lenne esedékes, mert az én munkámat is úgy alakítom. Feldobott egy napot, de azt sem biztosra, arra is 2x rá kellett kérdeznem, h mikor dönti el 100%-ra. Ma sem kaptam választ, ismét meg kellett kérdeznem, mert már a munkámmal ment a szórakozás. Hirtelen, h választ kellett adnia (érdekes módon, de legyen, elhisszük) az autójában valami tönkrement és nem mer vele ekkora távot megtenni, ezen a héten nem tudja megígérni a találkozót, de gondolkodik azon opción, h eljönne vonattal. Természetesen megértő voltam, viszont ez a “gondolkodok” sem egy válasz. Kértem, h holnap délelőttig biztosra döntse el…

Egyszerűen nem értem, mintha egy két külön személyiség lenne. Biztosan már kiábrándult ebből az egészből, csak akkor nem értem, h minek és miért erőlteti. Vagy ha rákérdeztem, akkor is miért nem mondta el. Ez a “gondolkodok” dolog elkeserített, mert ha valaki annyira akar találkozni, akkor mindent megtesz azért, h a találkozás összejöjjön… Sajnos én nem tudom megoldani, h eljussak hozzá (erre nem akarok kitérni), de ez már az elején tisztázva lett, amire a válasz szintén az volt, h ezt el sem várná.

Mit gondoltok? Játszmázás? Mit csináljak? Olyannyira el vagyok keseredve, h arra nincsenek szavak. H hová tűnt hirtelen az az egész ami kialakult és miért nem egyenes velem…

Bocsi, ha hosszú lett, de talán így áttekinthetőbb a sztori. Köszi ha segítesz és nem bántasz, valamint az esetleges helyesírási hibákon is átsiklasz! :-)

2024. aug. 4. 20:15
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
53%
Ez a lány szórakozik. Valószínű rég nem volt kalandja ezért belement veled de többre nem áldozná magát.
2024. aug. 4. 20:28
 2/54 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad, játszik veled. Megtart téged talonban "rosszabb időkre" címszóval.
2024. aug. 4. 20:31
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
1: A leírásból hol derül ki, hogy lány?
2024. aug. 4. 20:39
 4/54 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, egy ismerkedésnél benne van a pakliban az elbizonytalanodás. Benned is felmerülhet, és a másikban is. A randi idején nagyon szimpatikus tud lenni valaki, aztán folyamatosan alakul ki, hogy összeilletek-e vagy sem. Lehet, hogy ő elbizonytalanodott, én ezt nem játszmázásnak hívnám, szerintem inkább nem tudja eldönteni a dolgokat.

Nekem volt olyan ismerkedésem, ahol több idő kellett, mert folyton elbizonytalanodtam, hogy el tudom-e fogadni, mert mivel nem fakadt fel bennem rögtön, hogy szeretem, ezért azt gondoltam hogy akkor ez nem fog működni. Aztán egyre jobban megkedveltem, megszerettem, és ez a vívódás megszűnt. Szóval az is lehet, hogy tét nélkül kellene több időt töltenetek együtt.

Viszont ahogy most állnak a dolgok, inkább ő döntse el mit szeretne, max 1-2 hónapon belül jusson döntésre, hogy akkor ez működik-e köztetek, vagy sem. De ez csak egy vélemény. Téged megértelek teljesen, nem jó megélni a hintáztatást.

2024. aug. 4. 20:45
 5/54 anonim ***** válasza:
100%

3

Magamból indultam ki, én már ferdítettem így amikor nem akartam annyira találkozni újra.

2024. aug. 4. 20:47
 6/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit ennyire noszogatni kell, hogy egyáltalán eldöntse, hogy akar-e veled találkozni, akkor már megette a fene az egészet. Senki nem azt várja ilyenkor a másiktól, hogy halálosan szerelmes legyen, hanem azt, hogy ha érdeklődik bármilyen szinten a másik iránt, akkor azt mutassa ki. Ez a srác(?) egyértelműen nem akar energiát fektetni még egy szimpla találkozásba sem, én ezek után már nem számolnék vele.
2024. aug. 4. 20:49
 7/54 anonim ***** válasza:
100%
5: Az világos, csak akit te lánynak írtál az lehet férfi is, és a kérdező a nő.. nem derült ki a leírásból egyértelműen.
2024. aug. 4. 20:53
 8/54 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy mi a nemük, az illető nem gondolja vele komolyan. Ez a lényeg.
2024. aug. 4. 20:54
 9/54 anonim ***** válasza:
17%
Nem mindegy, de hagyjuk...
2024. aug. 4. 20:56
 10/54 anonim ***** válasza:
68%
Nem, csak nem tudsz asszertívan kommunikálni, és KÖVETKEZETESEN viselkedni.
2024. aug. 4. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!