Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kell ez a játszmázás mindenkép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell ez a játszmázás mindenképp vagy inkább adjam önmagam?

Figyelt kérdés

A rövid sztori annyi hogy van egy srác aki elhanyagolt az utóbbi időben. És most én is kicsit vissza akartam ezt adni neki, hogy érezze milyen érzés is ez. De amúgy meg hiányzik.

Van ennek így értelme?

2023. máj. 3. 10:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Nincs.
2023. máj. 3. 10:48
 2/18 anonim ***** válasza:
62%

Elhanyagolt, de még keresheted.

Semmi értelme, ha csak játszani és bosszút állni akarsz.

2023. máj. 3. 10:49
 3/18 Hans Pötterman ***** válasza:
92%
Légy önmagad de fejezd ki egyértelműen a problémád neki.
2023. máj. 3. 10:49
 4/18 anonim ***** válasza:
61%

1. Elhanyagolt. Nem lehet, hogy dolga volt? Ha valaki 3 napja nem ír chaten, az nem elhanyagolás, szóval ezt azért vedd gorcső alá.

2., ha szeretnéd vele tudatni, hogy rosszul esett, hog ynem írt, akkor mondd meg neki.

Ha arról van szó, hogy ovlt egy kis dolga, aztán azt látja, hogy te kerülöd, akkor ebből az fog lejönni neki, hogy van valami dolgod, tehát semmi gáz, vagy elvesztetted az érdeklődésedet, tehát ennyi volt az gésznek.

Jól semmiképp nem jössz ki az ilyen játszmázásból.

2023. máj. 3. 10:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én még a barátnőimmel is beszélek minden nap, ha a pasim 3 napig szarna a fejemre, már rég nem lenne a pasim.

Amúgy játszmázni nincs értelme, abból egészséges kapcsolat úgysem lesz. Hagyd a francba, szórakozzon mással.

2023. máj. 3. 11:02
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Ismerkedtek, de kozben nem keresett sokszor? Hat ennek semmi ertelme, nem kellesz neki
2023. máj. 3. 11:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már elbuktad ezt..
2023. máj. 3. 11:14
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha van az életednek egy jelentős része amit kifejezetten hiábavalóságokra baxnál el, akkor arra ez kiváló.
2023. máj. 3. 11:37
 9/18 anonim ***** válasza:
71%

Ha elhanyagol, akkor nem erdekled. Ne mondja már nekem senki, hogy ismerkedés közben neki oké, hogy a másik három napig le se tojja.

Egy egy nap teljesen okes, ha kimarad, bár én ilyenkor szoktam előre vagy utólag jelezni, hogy mi az ok, de ha három napig nem is ír vagy napokig, esetleg hetekig, akkor biztosra veheted, hogy nem akar tőled semmit. Felesleges jatszmazni, inkább zard le szépen a beszélgetést.

2023. máj. 3. 11:56
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Sosem vezet jóra, ha játszmázol. Egyértelműen mondd el, ha valami nem tetszik és azt is, mit szeretnél. Ismerkedésnél az a lényeg, hogy megismerjétek egymást, nem az, hogy birtokoljátok akkor is, ha nem vagytok egymásnak valók. Gondolom, azt szeretnéd, ha önmagadért szeretne, nem azt, akinek mutatod magad. Márpedig ezeket a játszmákat úgysem lehet fenntartani... Lehet, épp nem is dől a kardjába a "neveléstől", csak azt hiszi, de jó, hogy te sem gondoltad annyira komolyan. Aki meg csak akkor érdeklődik újra és újra, ha épp letojod, mert fordítva van bekötve (van ilyen is bőven), azzal is mit csinálsz majd, kéthetente bedurcizol, hogy feléleszd a vadászösztönét?
2023. máj. 3. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!