Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell ez a játszmázás mindenképp vagy inkább adjam önmagam?
A rövid sztori annyi hogy van egy srác aki elhanyagolt az utóbbi időben. És most én is kicsit vissza akartam ezt adni neki, hogy érezze milyen érzés is ez. De amúgy meg hiányzik.
Van ennek így értelme?
Elhanyagolt, de még keresheted.
Semmi értelme, ha csak játszani és bosszút állni akarsz.
1. Elhanyagolt. Nem lehet, hogy dolga volt? Ha valaki 3 napja nem ír chaten, az nem elhanyagolás, szóval ezt azért vedd gorcső alá.
2., ha szeretnéd vele tudatni, hogy rosszul esett, hog ynem írt, akkor mondd meg neki.
Ha arról van szó, hogy ovlt egy kis dolga, aztán azt látja, hogy te kerülöd, akkor ebből az fog lejönni neki, hogy van valami dolgod, tehát semmi gáz, vagy elvesztetted az érdeklődésedet, tehát ennyi volt az gésznek.
Jól semmiképp nem jössz ki az ilyen játszmázásból.
Én még a barátnőimmel is beszélek minden nap, ha a pasim 3 napig szarna a fejemre, már rég nem lenne a pasim.
Amúgy játszmázni nincs értelme, abból egészséges kapcsolat úgysem lesz. Hagyd a francba, szórakozzon mással.
Ha elhanyagol, akkor nem erdekled. Ne mondja már nekem senki, hogy ismerkedés közben neki oké, hogy a másik három napig le se tojja.
Egy egy nap teljesen okes, ha kimarad, bár én ilyenkor szoktam előre vagy utólag jelezni, hogy mi az ok, de ha három napig nem is ír vagy napokig, esetleg hetekig, akkor biztosra veheted, hogy nem akar tőled semmit. Felesleges jatszmazni, inkább zard le szépen a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!