Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek a randira?
Mèg sose voltam randin de most egy idősebb férfi elhívott, nem tetszik külsőre, nem vonz
Viszont nem megyek el lehet sose fogok randizni
Bocs csùnya 30-as nő vagyok
Csak ha jobb dolgod nem lenne. Ilyenekkel en is ugy randizom csak, akik elsore nem tetszenek, hogy legalabb megnézem élőben. Rendszerint megbánom, mert élőben még a biztosítékot is kiverik, bűnrondák igénytelenek.
Szoval ne legyen utána olyan érzésed hogy és ez miatt toltam el egy ugyintézést vagy shoppingot en hülye.
“ Miert gondolod, jogy csunya vagy? ”
Ez most komoly kérdés? Szerinted akit 30-as koráig egy darab férfi sem hívott soha randira, hiába próbálkozott társkeren vagy akárhol, az nem tudja egyértelműen, hogy nem néz ki jól? Nem kell itt játszani az értetlent, nem mindenki szép és ezzel szerintem ők is tisztában vannak.
Kérdező, szerintem menj el, lehet élőben tetszeni fog, ha nem, akkor meg elköszönsz tőle.
Leteznek elonytelen kulseju emberek, de sok esetben nem arrol van szo, hogy annyira veszes lenne a helyzet.
Nagyon rikta az, aki annyira csunya, hogy tenyleg ne talaljon senkit. Ha vegigmesz az utcan, olyan embereket latsz, akik egy fokkal szebbek az ordogtol es je, van kapcsolatuk.
Nem “alertetlenkedtem”, hanem oszinten kerdeztem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!