Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenjek a randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek a randira?

Figyelt kérdés

Mèg sose voltam randin de most egy idősebb férfi elhívott, nem tetszik külsőre, nem vonz

Viszont nem megyek el lehet sose fogok randizni

Bocs csùnya 30-as nő vagyok

okt. 15. 03:12
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Miert gondolod, jogy csunya vagy? Mi elonytelen van rajtad?
okt. 15. 03:26
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Csak ha jobb dolgod nem lenne. Ilyenekkel en is ugy randizom csak, akik elsore nem tetszenek, hogy legalabb megnézem élőben. Rendszerint megbánom, mert élőben még a biztosítékot is kiverik, bűnrondák igénytelenek.

Szoval ne legyen utána olyan érzésed hogy és ez miatt toltam el egy ugyintézést vagy shoppingot en hülye.

okt. 15. 07:28
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Velem 'mêg a kérdező'se találkozna,nyilván az idősebb csúnya férfi tud hízelegni(nőzni)meg van duma
okt. 15. 07:52
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Hol hivott el?facebook?mert netes társkeresőkön xsak 20 kg sminkes miamiban nyaraló nőket látok
okt. 15. 07:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne.
okt. 15. 08:13
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

“ Miert gondolod, jogy csunya vagy? ”

Ez most komoly kérdés? Szerinted akit 30-as koráig egy darab férfi sem hívott soha randira, hiába próbálkozott társkeren vagy akárhol, az nem tudja egyértelműen, hogy nem néz ki jól? Nem kell itt játszani az értetlent, nem mindenki szép és ezzel szerintem ők is tisztában vannak.

Kérdező, szerintem menj el, lehet élőben tetszeni fog, ha nem, akkor meg elköszönsz tőle.

okt. 15. 08:47
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
6: Ezt az (ál)értetlenkedést amúgy én is annyira bírom... Meg amikor jönnek azzal, hogy biztos nem is vagy csúnya, csak önbizalomhiányos, rossz/negatív kisugárzású, akármi. Hagyjuk már... Mintha nem léteznének ronda emberek, soha senki nem látott volna egyet sem.
okt. 15. 10:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Leteznek elonytelen kulseju emberek, de sok esetben nem arrol van szo, hogy annyira veszes lenne a helyzet.

Nagyon rikta az, aki annyira csunya, hogy tenyleg ne talaljon senkit. Ha vegigmesz az utcan, olyan embereket latsz, akik egy fokkal szebbek az ordogtol es je, van kapcsolatuk.

Nem “alertetlenkedtem”, hanem oszinten kerdeztem valamit.

okt. 15. 11:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne
okt. 15. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
A fiatalságod vonzó neki, még akkor is, ha csúnya vagy. Lehet, hogy csak el akar kapni egy körre, de nem biztos. Hosszú távon is lehetsz vonzó a számára. Egy próbát megér, tapasztalatot szerezhetsz.
okt. 15. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!