Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen alfahímségi együttható kell, hogy elmenjetek egy pasival randira?
Ugye a nőknek olyan pasi kell, akiért a legtöbb nő megőrül, mert azzal a csávóval jól lehet villogni a többi nő előtt. Ez legyen egy 1-10 skála (Menőségi mutató). Ezt szorozzuk meg a Hűségi hányadossal, vagyis hogy a pasi 1-10 skálán mennyire hűséges és mennyire nem fog félrek...ni.
Ezek alapján kapunk egy százas skálát (Alfahímségi együttható), ahol az 1 olyan pasi, aki hűtlen, de nem kell egy nőnek se. A 100 meg az az alfahím, akire minden nőnek nedvesedik a bugyi, de ő szilárdan kitart a választottja mellett.
Ezek alapján nektek hanyas alfahímségi együttható a minimum?
Enyi ökörséget a hozzád hasonlók és te magadtól találsz ki vagy segítenek?
🤦♀️
#4 Soha az életben nem érdekelt, hogy a barátnőim mit gondoltam a páromról. Nekem kell, hogy tetsszen. De ha nekem nem tetszik, hanem csak "elmegy", akkor semmi esélye nincs akkor sem, ha a barátnőim sikongatva rajonganak érte.
Arról pedig nem is beszéltem, hogy 25 felett már nem igazán részei az életemnek a barátnőim. Bőven elég a párom, a családom és a kollégáim. A barátnőim feleannyira sem meghatározó részei az életemnek, mint 20 éves korom körül.
Nem ismered a nőket. Ha támadod valakinek a pasiját, annál jobban ragaszkodik hozzá. Ezért nehéz a barátnőidet megmenteni pl. a drogfüggőktől.
Sajnálom, a villogás tipikus pasitulajdonság. Titokban kövéreket dugni, haverok elől titkolni? Pasi dolog.
Jézusom, mennyi időd van hülyeségeken gondolkozni. Már meg sem kell kérdeznem, neked miért is nincs nőd... nincs az a csaj, aki hülyeséget el bír hallgatni. Meg mi ez az alfahím együttható? Ilyen egyszerűen nincs.. :D Az emberek ízlése nem egy behatárolt sablon, szép is volna...
A barátnőimnek meg hál isten sosem tetszik, akivel vagyok és nekem sem kellenek az ő választottjaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!