Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagy valószínűséggel szűz még a srác, akkor hogyan viselkedjek vele?
Nyilván ezt száz százalékra nem állíthatom, de (amúgy teljesen véletlenül) az exem is az volt, és pontosan ugyanúgy viselkedik a randikon, mint ő; már 4x találkoztunk eddig, de még csak egy félénk kis ölelés volt, meg 1-2x hozzá ért pl a vállamhoz, meg zavarban is van.
De nekem ez amúgy nagyon tetszik, szerintem nagyon cuki, meg az eddigiek alapján nagyon szimpatikus is.
Viszont nem igazán tudom, ilyen esetben, ti mit vártok srácok?
Az exemmel csak akkor történt csók, amikor felhívtam magamhoz, nem tudom, hogy ha ez nem így adódik, akkor mikor kezdeményezett volna, vagy azt várta vajon, hogy én lépjek valamit? Nem tudom, ezt nem kérdeztem meg utána.
A mostani srácnak adok azért visszajelzést, meg mindig mondom, hogy nagyon jól éreztem magam.
Persze nem baj amúgy, hogy lassan haladnak a dolgok.
Igen, írtam is, hogy az exemmel is pont így volt.
Meg az elején még Tinderen beszéltünk is kettőnkről, meg szivecskét is küldött már pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!