Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi adott életkorig szűz marad, nagy valószínűséggel úgy is fog meghalni?
Szerintem ezeket a szűz fiús kérdéseket ugyanaz az ember irogatja ki. A tanácsom az hogy ne ezzel az oldallal foglalkozz hanem menj és szerezz valami nőt magadnak vagy ha nem megy akkor keress egy hivatásost. Ne várd hogy majd valaki szánalomból szexel veled
L
"hogy ne ezzel az oldallal foglalkozz hanem menj és szerezz valami nőt magadnak" #3! Egyrészt igazad van. Másrészt meg fúúú, de nagy ötlet! És azt hogy a f@szba? Ez a baja, tudniillik.
Kérdező!
Az, ha egy férfi nem veszíti el a szüzességét mondjuk 23 éves koráig, magyarázhatja a tanulásra koncentrálás és a kései érés. Azonban jellemzően nem ez az oka, hanem a rossz önértékelés vagy a szexualitáshoz való nem egészséges viszony (pl. bigott vallásos neveltetés stb.), és csak igen kis részben az, hogy nem tudja, mit kellene egy nővel csinálni amíg ODA nem jut vele és aztán AKKOR is.
Mivel nincs tapasztalata, kevésbé/semennyire nem mer kezdeményezni. Mivel nem lesz tapasztalata, a már nyilván egyre kevesebb tapasztalatlan csaj mellett az egyre több tapasztalt csajjal sem mer kezdeményezni, és ez egy negatív spirállá válik, amiből vagy egy véletlenül besikeredett kapcsolatban egy isten tudja miért rákattanó nő lendíti ki vagy pszichoterápia vagy semmi. Ez az állapot könnyen konzerválódik. Mondom ezt 38 évesen elveszített szüzességgel.
Ha szűz vagy, akkor menj el pszichoterápiára és esetleg mellette járj el edzeni, majd ezen közben találkozz itt ott csajokkal!
Én annak idején azt olvastam, hogy aki 40 éves koráig kibírja az nagymágussá válik. Most vagyok 34, ha eddig kibírtam; azt a 6 évet már fél lábon is megvárnám.
Aztán a nagymágusi képességeimmel majd megtermékenyítőgéppé változtatom az ujjaimat és gondoskodok a magyarság még 1000 évig történő biztos fennmaradásáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!