Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt még neki, vagy a másiknak inkább és ezt offolnátok?
4 szer találkoztam egy férfival, viszont nem ültünk be sehova. Mintha szégyellne vagy esetleg van valakije és fél hogy meglátnak minket.
A munkatársaim azt mondják hogy azért mert nem akar fizetni sehol ezért nem megyünk sehova.
Nekem már unalmas a séta, és tényleg furcsállom hogy nincs program.
Két napja viszont valaki találkozni akar, azt írta meghívna egy kávéra, vagy üdítőre.
Őt a suliból ismertem még.
Felejtős az első?
Elsővel már 3 randi is sok volt.
Hagyd a francba, nem férfi. Szerintem is spúr.
Seta kozben nem latnak masok? Olyan helyre mentek,ahol nem latnak? Vannak meg egyeb aprobb jelei annak,ha titkolja a kapcsolatotokat.
Ha egyenramgu felnek szeretned tudni magad,akkor miert nem talalsz ki te programot,ami tetszene,ha unod a setakat? Nem az a fontos,h vele talalkozol ,hanem hogy milyen program van?
Nekem szimpatikus ha egy férfi hatàrozott és tudja mit akar.
Ez így már nem, főleg nem úgy hogy én cipeljem be egy menő étterembe amikor ő nem akar.
Nőnek szeretném érezni magam valaki mellett.
Az a második aki találkozni akar, már sokkal imponálóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!