Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért válik szét Tinderen, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válik szét Tinderen, ha nem tudok WhatsApp-ot adni, hanem csak Instat?

Figyelt kérdés
Ma egy csávó írta, hogy adjam meg a számom és beszéljünk WhatsApp-on, de írtam, hogy nincs se Viber, se WhatsApp. Én tényleg nem használom. Felajánlottam az Instat , erre eltűnt a párjaim között. Szerintetek miért ????Megjegyzem nem Ő volt az első ugyanemiatt

okt. 7. 18:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
20. Azt te honnét tudod, hogy én ki és mi vagyok már bocs?! Azért mondom, mert nekem ez a véleményem és azért vagyok itt, hogy a saját kérdésem alatt elmondjam.😆 Nekem ez a fajta ostoba naivság, amit előadsz nagyon nem tetszik. Aki akar bárhol tud kommunikálni. Ha akar. A kommunikációs felületen semmi nem múlik, egyedül az akaraton múlik minden és ez bármivel kapcsolatban így van. Ennyi
okt. 7. 19:47
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

21: de azért ez fordítva rád is vonatkozik :D. "a kommunikációs felületen semmi sem múlik"

neki is lehet preferenciája, neked is, neki sincs rád erőltetni az akaratát, neked sincs. Joga volt lelépni.

okt. 7. 19:55
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem onlyfanset adj nekik legközelebb, ha a platform mindegy. 😅
okt. 7. 20:29
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

21: Már hogy ne múlna????🤣🤣🤣🤣

Ezt tényleg magyarázni kell? Még te is írod, hogy HA AKAR. De nem akart és pont, mit lehet ezen olyan nehéz megérteni, hogy ehhez egy külön kérdés kell?

Látta hogy nem vagy vevő rá, hogy egy kicsit komolyabb felületre tereljétek az ismerkedést, hanem úgy voltál vele majd lesz ami lesz mindig lesz másik, addig is +1 követő instára. Ebből ő nem kért.

A kommunikációs felület nyilván számít, nekem pl instám sincsen, ha te nem vagy hajlandó messengeren beszélgetni velem, akkor el is ástad magadat nálam kb. Különben is van 1000+1 csávó rajtam és ezen a faszin kívül, akinek van instája és ezek a férfiak még akkor is rádírnának, ha csak egy teljesen fekete képed lenne kint összesen, szóval van miből válogatnod. Túléled te szerintem a csávó nélkül, mit játszod itt az agyad?

okt. 7. 23:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Jol jart a csavo, hogy torolt teged. Idoben lelepett.
okt. 8. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!