Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igen-t vagy nem-t mond randin a rózsára a hölgy, sírni fogok, ez ciki?
már beszélgetünk, találkozgatunk egy ideje, valószinűleg el fog fogadni. A legközelebbi találkozóra rózsával adnám tudtára, hogy közös útra szeretnék lépni vele.
A probléma csak az, hogy én egy iszonyatosan rohadt kibe.....tt érzékeny pasi vagyok, 38 évesen is. Kb már mikor nemrég elhaladtam egy virágbolt előtt a rózsákra pillantva, már akkor kicsit könnybe lábadt a szemem... úgyhogy biztos, hogy akkor, abban a pillanatban akár elfogad, akár elutasít, sírás lesz a vége.
Nagyon ciki lesz? Mit csináljak? Mivel magyarázzam? Azonkívűl hogy homok ment a szemembe...
Én az első randin sírtam a barátnőm előtt, de azért, mert szóba került egy elhunyt hozzátartozóm. Azóta többször is sírtam előtte és nem lettem ettől kevésbé férfi a szemében.
Kiábrándító lehet, ha minden apróság miatt sírsz, de ha ez indokolt és kimered fejezni az érzéseidet és jól fogadja a másik fél, akkor pedig kifejezetten jó is lehet ez.
De egy rózsa miatt ne sírj, az a kiábrándító kategória lenne
"Ez... nem a rózsák miatt sírtam. Az érzésen, hogy ilyet fogok átadni"
Amikor a bankban/postán fizeted be a csekkeket, akkor is elejtesz néhány könnycseppet?🤔
Nálam ez hatalmas 🚩!
Nem a könnyek miatt, hiszen egy Férfinak is vannak érzelmei, nem köteles kőszoborként viselkedni, sőt!
Viszont nálad a könnyek kiváltó oka eléggé bizarr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!