Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan fiúval aki egy kicsit alacsonyabb nálatok?
Én nem jönnék össze alacsonyabbal, de neked kell tudni, hogy mi fér bele és mi nem.
Ismerek olyan párokat, akiknél a nő magasabb, és vannak köztük, akik nagyonis boldogok együtt! (Akik meg nem, ott sem ez a probléma.)
Szóval ha amúgy tetszik neked, kedveled, úgy érzed, hogy jó páros lennétek, akkor adj egy esélyt a dolognak. Ha viszont nagyon zavar, akkor nem érdemes erőltetni. Te tudod.
Őőő ize, az 'aranyos', 'kedves' és az azért 'férfias' mert kaptál virágot neked a valódi vonzalom jele?
Mert ez ilyen mismásolásnak tűnik nekem, csak ezekből a szavakból. Szerintem egy pasi nem akkor férfias, ha hoz virágot, hanem a kisugárzása, karizmája, és mondjuk a hangja, gesztusai alapján az. A másik hogy én nem az aranyos kifejezést használnám a pontenciális páromra, hanem mondjuk hogy szexi, nagyon vonzódom hozzá, meg megvolt a kémia, meg ilyenek...
Szóval részemről nem a centik számítanának, de az hogy be akarod magadnak beszélni, hogy vonzó neked de csak ilyen cuki, kedves szavak jutnak róla eszedbe, nekem fura. Ja meg és akkor hozzáteszem azt, hogy mást kérdezel meg róla, hogy más össze jönne e egy nála alacsonyabb pasival :DD Komolyan nem az a lényeg, hogy neked vonzó-e? De úgy érzem, csak praktikussági szempontokat látsz, hogy kedves, figyelmes, de nem nedvesedsz.. :P Cáfolj meg ha tévedek, de szerintem ez alapján dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!