Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudnak udvarolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak udvarolni a pasik?

Figyelt kérdés

Honnan veszik hogy nem kell meghívni a nőt semmire, sehova, mitől érzik ezek férfinak magukat egyáltalán ?

Én menjek érte kocsival, én rakjam fel a buszra, magamat hívom meg egy szelet süteményre is.

Virágot ne vigyünk nektek?

okt. 6. 07:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
58%

Miért nem tudnak udvarolni a pasik?

Kérdésedben a válasz: Mert pasik, nem pedig férfiak.

okt. 6. 18:44
 32/35 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy azért nem ez a többség. A hangos kisebbség suttyókkal meg nem kell foglalkozni. Ahogy kimutatják, hogy mennyire neveletlenek és sz...ágók, szépen kulturáltan lepattintani, "nem ilyen párt képzelek el magamnak", "nem vagyunk egy hullámhosszon", azt' csókolom. Nekem eddig minden párom lovagias volt a saját szintjén - volt olyan, aki a felét nem kereste meg az én fizetésemnek, ezért olyan programokra mentünk az elején, ami ahhoz a fizetéshez passzolt, mégis állta a cechet az esetek többségében,

Ha meg folyamatosan ilyen emberek udvarolnak, és normálisak nem, meg kell gondolni azt, hogy te hol, kikkel ismerkedsz és milyen képet mutatsz magadról. És még csak nem is kell ahhoz ilyen Insta Álom jellegűen tökéletes külsővel rendelkezni hozzá. Elég egy kellemesen ápolt, igényes külső, ízléses öltözködés, elegáns és jól nevelt viselkedés... és igen, ebbe pl. beletartozik az egyik előző válaszoló által említett közösségi médiás profilok is, meg hogy mondjuk szórakozóhelyen, barátok között hogy viselkedsz, szabadidődben miről beszélgettek a barátnőiddel, milyen típusú és viselkedésű férfiaknak adsz esélyt (mert van olyan ismerősöm, aki folyvást panaszkodik, hogy milyen g..i férfiakkal hozza össze a sors, amikor neki kb. az egyetlen szűrője a külső, meg aki rendes, az neki "túl uncsi jófiú"). Tehát egy értékes férfi meghódításához és megtartásához értékes nőnek kell lenni.

okt. 8. 10:56
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell általánosítani, nekem vannak pozitív tapasztalataim. Aki meg első randin egy üdítőre sem akar meghívni, hát ott nem lesz második randi.
okt. 8. 17:06
 34/35 anonim ***** válasza:
62%

Sajnálják magukat.

Mindenért.

Elém jött a vonathoz, és végig panaszkodott, hogy ő mennyit gyalogolt, neki fáj a talpa.

Hát én is ugyanannyit gyalogoltam, nálam még táska is volt.

okt. 9. 13:06
 35/35 anonim ***** válasza:
Lol, nagy pénzelés, ha az első randin kifizeti a süti+kávé kombót a férfi:D
okt. 30. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!