Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudnak udvarolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak udvarolni a pasik?

Figyelt kérdés

Honnan veszik hogy nem kell meghívni a nőt semmire, sehova, mitől érzik ezek férfinak magukat egyáltalán ?

Én menjek érte kocsival, én rakjam fel a buszra, magamat hívom meg egy szelet süteményre is.

Virágot ne vigyünk nektek?

okt. 6. 07:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Kérdező, te mit nyújtasz cserébe?
okt. 6. 13:48
 22/35 A kérdező kommentje:

De cserébe miért?

A semmiért?

okt. 6. 14:18
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
A pénzelésért, vagy ahogy te fogalmazol, az "udvarlásért". Miért kellene beléd pénzt fektetnie egy férfinak? Mit kap tőled cserébe?
okt. 6. 14:29
 24/35 anonim ***** válasza:
82%

Lófaxxt. Régebben mit kapott érte a férfi?

Elnyerné a nő szívét az udvarlással.

Az ilyen fillérbaxxxxó stílussal csak azt nyeri el, hogy lekoptatják. Mindegy, felesleges a hozzád hasonló nyomorultaknak magyarázni. Dugd fel magadnak a kávé árát és legyél vele boldog. Megspóroltál 500 forintot.

okt. 6. 14:35
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
Régen még érdemes volt pénzt áldozni a nőkre. Ma is vannak még ilyenek, de egyre kevesebb. Többek között arról lehet megismerni őket, hogy nem várják el, hogy a férfi pénzelje őket.
okt. 6. 14:41
 26/35 A kérdező kommentje:

Jó utolsó, akkor keress egy olyan nőt akinek nincsenek elvárásai.

Nekem sem voltak, ennek ellenére simán elhagytak olyanért aki pénzigényes volt, fél év után már gyűrűt akart, kölcsönt vetetett fel az exemmel.

De nem leszek már újra olyan önbizalomhiányos hogy azt gondoljam hogy nekem semmi szép és jó nem jár az életben.

okt. 6. 15:31
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Magyarul semmit sem nyújtasz cserébe. Így ne csodálkozz, hogy a pasik nem akarnak költeni rád, hiszen az ő szemszögükből semmi értelme.
okt. 6. 15:38
 28/35 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés hogy mit nyújtson a nő a férfinak, milyen elvárásai vannak…

Miért tereled el a témát?

Annyi sok sz@revő, kicsinyes, zsugori férfi van.

Miért kell ezért is minket okolni?

Ha tényleg gond egy üdítő vagy egy szál virág megvétele, akkor nem is kéne nőkkel találkoznod.

Ha most itt felsorolnám hogy én, vagy úgy általánosságban a nők mi mindent nyújtanak, megint vitába szállnál.

Oké akkor máshogy kérdezem tőled:

Ha van egy szép nő aki neked tetszik, kell, akkor mivel próbálod meghódítani, mivel kedveskedsz, mit teszel azért hogy az a nő a te párod legyen?

okt. 6. 16:17
 29/35 anonim ***** válasza:
24%

14/18

Azért Kérdező, te sem vagy éppen egy lágy virágszál a megfogalmazási stílusodból ítélve. :( Így ne csodálkozz, ha sose hívnak el semmire sem.

Nálam 90% a férfi szokta rendezni a randit (semmi különös, ez általában egy kávé, üdítő szokott lenni). Aki spúr volt - például 2 randin keresztül sétáltatott az esőben, vagy megjegyezte hogy ő nem jár kávézókba mert otthon olcsóbb -, azoktól elköszöntem szépen. Teljesen felesleges ezen bosszankodni.

okt. 6. 17:55
 30/35 anonim ***** válasza:

15

Ja, ha egy az egybe eltartja őt a férfi.

okt. 6. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!