Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak udvarolni a pasik?
Honnan veszik hogy nem kell meghívni a nőt semmire, sehova, mitől érzik ezek férfinak magukat egyáltalán ?
Én menjek érte kocsival, én rakjam fel a buszra, magamat hívom meg egy szelet süteményre is.
Virágot ne vigyünk nektek?
Sajnos ilyenek mindig vannak, de ez általában 1-2 randi alatt kiderül, hogy mennyit tesz bele a férfi. Aki nem olyan, attól érzékeny búcsút kell venni. :)
Viszont nekünk nőknek is kell hozni szerintem a szintet, ha udvarlást szeretnénk. Csak egy példát mondok, hogy egyik barátnőm is villámgyorsan leszedte a bulizós képeit, miután egy férfi valami rossz késdobáló kocsmába hívta meg első randira. Szóval szerintem jó, ha a külsőn is (például öltözködés), és a kommunikációban (például fotók magunkról) is azt hozzuk, hogy igényes randira vágyunk.
3-as oké de lehetne mondjuk az ivászaton is spórolni.
Nem a nőn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!