Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letörölnétek a társkeresőket, ha párotok van? Mennyire vennétek komolyan a kapcsolatot, ha a párotok nem törli az appokat?
Járok férfival, akit egy társkeresőről ismertem meg. Mindkettőnknek komolyak a szándékai, a tenyerén hordoz, nagyon kedves-figyelmes, szinte már túl ideális.
Viszont nemrég azt vettem észre, hogy a telefonján több társkereső alkalmazás is fent van. (Nem kutakodtam a telefonjában, még a kódját sem tudom; csak ahogy mutatott valamit észrevettem az társkereső appok ikonjait)
Plusz emellett sokszor úgy viselkedik, mintha szingli lenne.
Én letöröltem a társkeresőket, mindegyik profilom inaktív.
Nagyon az elején vagyunk a kapcsolatnak, így megtudom érteni, hogy még nem törölte le őket; rohadt sok negatív tapasztalata volt.
Az viszont nagyon zavar, hogy így akar rávenni hogy szedjek fogamzásgátlót. A fentebb említett dolgok tudatában nem akarom elkezdeni.
Nem mintha annyira félnék a mellékhatásoktól, viszont teljesen B tervnek érzem magam, aki csak addig jó amíg nem jön valaki jobb.
Beszélni fogok vele erről, mert nem szeretek sötétben tapogatózni; csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
Elnézést, ha valamit elírtam vagy félrefogalmaztam. Éjszakás műszakban dolgoztam, nem igazán vagyok jelenleg a toppon.
Mi amikor összejöttünk kitöröltük. Viszont a páromnak maradt regisztrációja másik felületen. Ahonnan jöttek az értesítések, de nem volt aktív. Majd ezeket is törölte.
Viszont az hogy így akar rávenni a fogamzás gátlóra az nekem intő jel lenne. Én egy fél év után kezdtem el szedni. Addig gumi volt. Én sem tartottam a mellékhatásoktól. De lett egy rakat. Én abbahagytam mert babát terveztünk. Utána meg a párom közölte hogy azt a szart többet nem vehetem be, mert nem akarja hogy rámenjen az egészségem.
"teljesen B tervnek érzem magam, aki csak addig jó amíg nem jön valaki jobb"
Férfiként írom, tényleg így tűnik.
Nem vagyok fent tárkeresőn. De attól, hogy párom van, nem feltétlenül hagyom abba az ismerkedést. Ha lehet jobb csajom, miért ne legyen?
Nem vagyok egy lekváros szájú romantikus pasi, és a minőségre törekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!