Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mond el a srácról az,ha első randin egy üveg piával akar velem iszogatni kint a téren?
Figyelt kérdés
Egyébként én nem érzem ezt problémának,csak ha én férfi lennék biztos nem találnék ki ilyeneket, még akkor sem ha a nő azt mondja hogy oké.szept. 25. 11:21
3/16 anonim válasza:
Attól függ, milyen pia. A bor vagy fröccs, esetleg sör belefér, de a tömény az gáz.
4/16 anonim válasza:
Azt, hogy proli, le akar itatni és józanul nem bírja a társaságom. Egy első randin mi az a "gátlás" amit le kéne vetkőznöm? Ha megfelelő emberrel vagyok ez a randi első órája után el fog tűni úgyis a természetes izgulás.
Meg persze azt is sugalja számomra, hogy nem gondolja komolyan.
5/16 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszene ez a szitu..,kicsit kellemetlenül érezném magam.
Szóval nem tenne rám jó benyomást..
6/16 anonim válasza:
XD Nekem kimondottan tetszik. Pujáró a gyerek!
7/16 anonim válasza:
Első randin piálni. Nem is rossz ötlet :)
9/16 anonim válasza:
Nagyon proli. Nem vennem komolyan, ezert tobb randi se lenne, sot, azzal a lendulettel fordulnek is vissza. ;-)
10/16 Thunderfairy válasza:
Pont az jutott eszembe hogy a partner a későbbiekbe egy részeges, családterrorizáló alak lehet. Egyből dobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!