Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin érdemesebb visszafogottabnak lenni?
Figyelt kérdés
Én alapból pörgős, barátságos vagyok. Ráadásul most épp buli előtt leszünk, így lehet lecsúszik már majd egy két feles is. :D Inkább fogjam vissza magam? Mármint az jobban bejön a fiúknak általában? :)szept. 24. 13:20
21/23 anonim válasza:
De jó, én is pont ilyen vagyok. 😄 Nekem az jött be, hogyha magamat adtam, emiatt több srác is megszakította velem az ismerkedést, de legalább megtaláltam azt, aki tényleg hozzám illik.
22/23 anonim válasza:
Ha velem találkozol, akkor semmi esetre se fogd vissza magad, sőt... :D Nekem kifejezetten tetszik, ha valaki el tudja engedni magát és gátlásoktól mentes a megfelelő helyzetekben. :D
23/23 anonim válasza:
Ilyenkor fontosnak tartom, hogy önmagunkat adjuk, így légy önmagad. Szeretném tudni kivel ismerkedek valójában, és nem utólag akarom tudni, hogy kit rejt az álarc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!