Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő ma egy trendi férfi aki tetszik a nőknek?
Figyelt kérdés
Az időkép.hu öltözék javaslata holnapra, tényleg ez ma egy kora őszi öltözetű átlagos pasi?
szept. 18. 17:44
1/15 anonim válasza:
Dehogy. Olyan aki nem tud öltözni nem találja a saját stílusát egyéniségét, vmi stylist ráerőltetett vmit, simán látszik az izzadás az egészben.
2/15 anonim válasza:
Ki a sz.r jár kockás gatyában meg hogy áll ez rajta? Te nem látid hogy tiszta nyomi az egész?
3/15 anonim válasza:
Nekem nem trendi, de én csak 1 nő vagyok a sok közül.
4/15 anonim válasza:
Nekem okés, de ezer másik stílus is bejön.
5/15 anonim válasza:
Nekem semleges az ilyen öltözködés, ismerek egy-két férfit, akin láttam már hasonló szettet.
Ne haragudj, de az időkép.hu alapján következtetni arra, hogy mi vonzó a nők számára finoman szólva buta dolog.
8/15 anonim válasza:
Felteszem ez is a te kérdésed:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
10/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár nem szeretem a fekete színt, meg fiatal is hozzám, de azért jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!