Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lany. De felek hogy nem vagyok eleg fancy trendi es szexi neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 21:14
1/13 anonim válasza:
Vidd el a Terror házába randira!
2/13 anonim válasza:
Hívd meg egy jó székelykáposztára valamelyik kifőzdébe! Onnantól le se tudod majd vakarni magadról.
3/13 anonim válasza:
"De felek hogy nem vagyok eleg fancy trendi es szexi neki."
Ma már ez a menő? :O Úristen!
Ez a FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK KATEGÓRIA!!
4/13 A kérdező kommentje:
Igen :( amugy meg ha elmult 18 a lany akkor az. Csak a mostani lanyok az ilyen fiukat szeretik
2018. ápr. 18. 21:26
5/13 anonim válasza:
Akkor meg mit sír, ha neked is ilyen csaj kell?
Nem, persze, te se elégednél meg egy átlagos, vagy egy szolidabb csajjal, neked is a menő kell, ugye?
Akkor viseld is érte a következményeket!
6/13 anonim válasza:
#4 Ha már most ezzel a "hülyemailányok" szöveggel jössz akkor miért fontos egyáltalán, hogy bejöjj neki? Nem tudom, én pl sosem akarnék olyannal összejönni, akit lenézek.
7/13 anonim válasza:
'A zselici erdő fancy.'
Te sohasem leszel az.
Törődj bele.
8/13 anonim válasza:
Menj oda hozzá és mond neki, hogy "Az nem is egy Michael Kors, hamisítvány! Az ebay-ről jött fos. Eredeti kell, csak az eredeti tetszik rajtad" És már az övé is leszel, ő meg a tiéd.
9/13 anonim válasza:
Első körben ne hasznàlj ilyen szavakat mert díszb..zinak fog gondolni.
10/13 A kérdező kommentje:
Pedig a miniszterelnok is ezeket hasznalta Kocsen hogy ezek kellenek a mai fiataloknak
2018. ápr. 18. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!