18 eves lanynak milyen trendi tetkokat ajanlotok? Ami tetszik ellentetes nemnek is :)
Szivecske, végtelen jel, galamb vagy valami full basic felirat, mint "Family" vagy "Love". Esetleg valamilyen dátum. De amivel nem nyúlhatsz félre az a horoszkópod. Hiszen az annyara ✨ Te vagy ✨ 😍
Viccen kívül. Trendi tetkód ne legyen, mert a divat jön és megy. De a tetkó "örök". Olyan meg nincs, hogy valami tetszik az ellenkező nemnek. Pláne úgy, hogy valaki a full kivart csajokat szereti, más meg gusztustalannak tartja őket. Az aranyközépút ahogy én észre vettem az, ha van néhány tetoválásod, ami egyedi(!) és van jelentősége is. Nem pedig az, hogy ész nélkül varratsz magadra minden baromságot.
Szerintem aki eleve szeretne tetoválást az nem hirtelen felindulásból varrat, hanem akár évekig is gondolkozik rajta. Milyen, hol legyen, mekkora. Ha 1-2 év műlva is szeretné hajrá. Te tényleg 1-2 év múlva akarsz valami "trendi" szart magadon hordozgatni? 18 évesen lehetne több eszed is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!