Miért tetszik mindenkinek a sovány nő vagy az ellentéte?
Egyszerűen semmi nőiesség nincs bennük, szaporítani magyarul szülni nem tud olyan gebére le kell fogyni. Meg azt sem értem hogy a sovány, anorexiás lányok vagy a kórosan elhízott lányok miért kell mindenkinek viszont aki molett 5 kg plusszal az már senkinek ndm kell. Most hogy van ez? Vagy túl vékony vagyok az a baj huhh átlagos tömeg bezzeg ha kis plusz van rajtam akkor fogyjak le de egy 90 kg-os meg milyen szexi. Miért nem lehet elfogadni olyannak amilyen vagyok?
17/l
Én is azt veszem észre,hogy a stílusod meg a kisugárzásod miatt nem kellesz a kutyának sem.
Én gyerekkoromban,meg fiatalon nagyon vékony voltam,pedig ettem rendesen,sportoltam,csak egyszerűen ilyen a genetikám,akármit csináltam nem híztam,és amikor cikiztek az ilyen tefajtáid a vékonyságom miatt,nagyon rosszul esett.
És igen,ahogy téged fogadjanak el ahogy vagy,de mások ne legyenek gebék,meg dagik...
Szörnyű egy kis muff lehetsz.
"Egyszerűen semmi nőiesség nincs bennük, szaporítani magyarul szülni nem tud olyan gebére le kell fogyni."
"Miért nem lehet elfogadni olyannak amilyen vagyok?"
Aha. Szóval te mocskolódhatsz, minősíthetsz másokat a kinézetük miatt, de ha ezt veled teszik akkor felháborodsz.
Én is csak azt tudom mondani mint az előttem lévők, hogy neked az undorító személyiséged miatt nincs senkid
Szerinted mindenkinek vagy a kórosan sová
ny vagy a kórosan elhízott nők tetszenek? Szerinted három és fél milliárd pasi csak és kizárólag végletekben gondolkodik? Csak úgy mellesleg: ha te elváros az elfogadást, te miért nem fogadod el a kórosan sovány és a kórosan elhízott lányokat, és azt, hogy ők is érdeklik a férfiakat?
Mondom ezt átlagos, se nem sovány, se nem elhízott lányként, aki elég sok pasas figyelmét felkelti. Erre varrjál gombot.
Úgy érzem, hogy ennek a harcnak egyszerűen sosem lesz vége. :(
Először mindenki a maga portáján sepregessen szerintem, mert nem hinném, hogy te tökéletes vagy.
Ne várd el, hogy elfogadjanak amilyen vagy ha te szintúgy nem fogadsz el másokat! Csak a tapasztalataidból szűrted le ezt. Ahány ember, annyi ízlés. Szerintem mindenkiben meg lehet látni a szépet.A leírásod alapján erősen kétlem, hogy a belsőddel, fogod meg igazán az embereket.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!