Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tetszik mindenkinek a...

Miért tetszik mindenkinek a sovány nő vagy az ellentéte?

Figyelt kérdés

Egyszerűen semmi nőiesség nincs bennük, szaporítani magyarul szülni nem tud olyan gebére le kell fogyni. Meg azt sem értem hogy a sovány, anorexiás lányok vagy a kórosan elhízott lányok miért kell mindenkinek viszont aki molett 5 kg plusszal az már senkinek ndm kell. Most hogy van ez? Vagy túl vékony vagyok az a baj huhh átlagos tömeg bezzeg ha kis plusz van rajtam akkor fogyjak le de egy 90 kg-os meg milyen szexi. Miért nem lehet elfogadni olyannak amilyen vagyok?

17/l

2017. aug. 27. 02:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ki kell forgatni na mindegy lenyegtelen nem ilyen vagyok csak rosszul fogalmaztam
2017. aug. 27. 11:18
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Persze xd

Most hogy látod mennyi negatív válasz lett, jön a mentegetőzés :D

De akkor tessék, fogalmazd át a kérdésed és írd le itt hogy mire gondoltál :D

Hallgatunk :D

2017. aug. 27. 11:47
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Én is szoktam csodálkozni, hogy egy fess, sportos, fiatal ember egy konkrétan 130kilós, hülyén agyon sminkelt nővel sétálgat. Amit mások mondtak rólam, hogy segítőkész vagyok, illedelmes, támogató vagyok mégis hogy nincs senkim. Mert többnyire én nem találom meg azokat a srácokat akiket a túlsúlyosak megtaláltak. Van rajtam egy plusz 10 kiló, de sportolok, mozgok, imádok mozogni. Alkalmazkodni is könnyen tudok, zenei izlésem olyan amit több pasi is szeret

Vagy azt nem értem, hogy az olyan lányok, akiknek a derekát egy arasszal átérem, mégis hogy tudnak majd szülni, meg a gyerek osztályról öltözködnek?? Egy ismerősömnek is széles dereka van, szép lány, nem túlsúlyos, plusz kiló alig van rajta, szintén sportol, kb szerintem a tökéletes nő.

bár valóban a kisugárzás a fontos, de nálam lehet az a gond hogy akiről látom, hogy kinézetre ilyen pávabzi, beképzelt akkor állítólag azt le lehet olvasni rólam.

2017. aug. 27. 11:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
13. Nem szeretik az olyan embereket akik előre ítélkeznek
2017. aug. 27. 13:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez csak a ilyen divatbiziknál van. Ami szerencsére nem sok van. Konkrétan az egyik srác mondta (aki bejött), hogy milyen kedves lány vagyok és miért nincs senkim... előtte meg nem nyögöm be, hgy te tetszel
2017. aug. 27. 13:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos testalkatú lány vagyok, minimális felesleggel.

De hogy "szaporítani magyarul szülni" senki kedvéért nem fogok, arra mérget vehetsz

Ha valakinek azért kellenék, mert széles a csípőm és majd könnyű lesz "szaporodni", azt jól elküldeném a francba....micsoda prioritások

24/L

2017. aug. 27. 13:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

13. Válaszoló, te vagy a másik csodagyermek

Miért gondoljátok, hogy minden nőnek életcélja szülni??

Ha valaki betegesen vékony, nem az egészségéért aggódtok, hogy esetleg fizikailag vagy mentálisan beteg, és segítségre szorul pl, hanem hogy miként tud majd reprodukálódni.

Mi közöd hozzá?

2017. aug. 27. 13:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem tehetek, hogy genetikailag vékony vagyok. Szívesebben lennék formásabb, nőiesebb, dehát ez van. Te meg olyan vagy. Nem kell ezért gebének meg anorexiásnak nevezni a vékony lányokat. Amúgy meg minden fiúnak más tetszik.
2017. aug. 27. 13:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Én sem akarok szülni, még, nem életcélom, de egy darázsderekú ismerősöm szegény emiatt nem tud teherbe esni. De csak egy példa volt, de láttam már olyat aki 51kilósnak dagadt disznónak hitte magát a majdnem 170centijével.

És, hogy a szarkazmust poénra vegyem: igen, csodagyerek vagyok :D :P (ooo, várj poén...)

2017. aug. 27. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!