Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 3 napig nem fog írni, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 napig nem fog írni, az ugye azt jelenti, hogy nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Csak online egyelőre a kapcsolatunk (én vagyok a nő), eddig mindennap írogattunk egymásnak, kameráztunk, le volt beszélve a randink is szept. 20-ára. Ma is írt reggel, majd most este azt írta, hogy most indul a szülővárosába a bátyjához és hétfő reggelig nem fog írni, mert ott lesz. Ez csak nekem gyanús? Nekem is van tesóm, mellőle simán írok bárkinek (még csak meg se kérdezi kivel írogatok). Azt jelenti, hogy nővel van, ugye?

szept. 13. 17:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nonstop online van a whatsappon...Úgy látszik másnak tud írni...
szept. 14. 14:28
 22/24 anonim ***** válasza:
53%
Vagy csak telefonál a szüleivel. Nem mindig veled lesz foglalkozna.
szept. 14. 14:55
 23/24 A kérdező kommentje:
Meghaltak a szülei, csak egy tesója van, nála van.
szept. 14. 15:03
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát nem csodálom, hogy le akar pattintani egy ennyire kattant nőt.
szept. 14. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!