Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 3 napig nem fog írni, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 napig nem fog írni, az ugye azt jelenti, hogy nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Csak online egyelőre a kapcsolatunk (én vagyok a nő), eddig mindennap írogattunk egymásnak, kameráztunk, le volt beszélve a randink is szept. 20-ára. Ma is írt reggel, majd most este azt írta, hogy most indul a szülővárosába a bátyjához és hétfő reggelig nem fog írni, mert ott lesz. Ez csak nekem gyanús? Nekem is van tesóm, mellőle simán írok bárkinek (még csak meg se kérdezi kivel írogatok). Azt jelenti, hogy nővel van, ugye?

szept. 13. 17:53
1 2 3
 11/24 Senior Séf ***** válasza:
100%
EZ mióta Felnőtt párkapcsolatok kategória? Elhiszem, hogy nagyon felnőttnek érzitek magatokat, de arra még várnotok kell. Mellesleg felnőttként a problémáitok se lesznek ennyire irigylésre méltók.
szept. 13. 18:45
 12/24 A kérdező kommentje:
Mert nagykorúak vagyunk régóta mindketten, ő még elvált is.
szept. 13. 18:47
 13/24 anonim ***** válasza:

Jó, hogy megírta, hogy ne várd hiába a jelentkezését.

20-án találkoztok. Minden szépen halad.

szept. 13. 19:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"nem vagy ám fontos, nem kellesz eléggé..."

Már ne haragudj, de miért lennél fontos?

Miért kellene, hogy fontos legyél?

Elmondásod szerint 2 hete ismeritek egymást. Azaz nem ismeritek, csak beszélgettek, még csak nem is találkoztatok. Ha már most ekkora hisztit leversz 3 nap miatt, mi lesz később?

Tényleg olyan hisztit levágsz mintha általános iskolás lennél. Felnőtt embereknek van elvileg élete.

szept. 13. 19:10
 15/24 A kérdező kommentje:
Van életem, el tudom tölteni a 3 napot. A tapasztalatom az, aki 3 napig nem ír egy nőre, az felejtős...ha engem érdekel valaki keresem vele a minél több kommunikációt, látni akarom. Amelyik férfi engem eddig akart, az még a víz alól is hívott, írt, akkor is, ha épp a Jeti készült elrabolni őt. Nem hagyott volna ki egy napot se, a 21. században élünk, van viber, whatsapp, net...stb.
szept. 13. 19:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor megkérdezem újra: Mi a kérdés?

Te eldöntötted, hogy a gonosz szemét férfi nem akar téged mert nem ír pár napig. Mi a kérdés?

szept. 13. 19:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Amelyik férfi engem eddig akart, az még a víz alól is hívott, írt, akkor is, ha épp a Jeti készült elrabolni őt."

Oké, hol van most ez a férfi?

"a 21. században élünk, van viber, whatsapp, net...stb."

Igen, meg van én idő és magánélet is.

szept. 13. 19:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez most olyan, mint amikor egy másik kérdésben az ember egy mondatba belelátott minden rosszat, mert nem elég lelkes az igen, és érte rajongani kell? Kérdező, érted is rajongani kell? :D Talán nektek kellene összejönnötök, és akkor folyamatosan egymással foglalkozhatnátok.
szept. 13. 19:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled eléggé, ha három napig nem képes írni.

De! nem is kell, hogy érdekeld 2 hét chatelés után, nem is lenne normális.

szept. 13. 19:26
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A családjával foglalkozik. Most rájuk koncentrál. Nem kell mindig egymás seggében lenni.
szept. 13. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!