Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 3 napig nem fog írni, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 3 napig nem fog írni, az ugye azt jelenti, hogy nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Csak online egyelőre a kapcsolatunk (én vagyok a nő), eddig mindennap írogattunk egymásnak, kameráztunk, le volt beszélve a randink is szept. 20-ára. Ma is írt reggel, majd most este azt írta, hogy most indul a szülővárosába a bátyjához és hétfő reggelig nem fog írni, mert ott lesz. Ez csak nekem gyanús? Nekem is van tesóm, mellőle simán írok bárkinek (még csak meg se kérdezi kivel írogatok). Azt jelenti, hogy nővel van, ugye?

szept. 13. 17:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen természetes bizonytalanságot érezni, amikor a kommunikáció megváltozik, különösen egy kialakuló kapcsolat elején. Azonban számos oka lehet annak, hogy miért nem tud írni. Lehet, hogy családi elfoglaltságai vannak, nincs megfelelő alkalma üzenni, vagy más erre visszavezethető ok. A más nővel van gondolat, ez a te logikátlan következtetés szüleménye, amit nem tudsz sehogyan se alá támasztani. Csak múlt béli tapasztalatokkal, de minden szituáció más.

Talán érdemes lenne neki megelőlegezni a bizalmat, és várni, amíg visszatér. Ha továbbra is nyugtalanít a dolog, akkor őszintén megoszthatod vele az aggodalmadat, amikor legközelebb beszéltek.

Addig is próbálj meg magadra koncentrálni, és ne engedd, hogy ez a helyzet túlságosan megterheljen.

szept. 13. 18:04
 2/24 A kérdező kommentje:
Köszi, nem terhel meg, és valóban abból indulok ki, hogy akinek fontos vagyok, az tud viberen írni minden nap, mivel egy jó reggelt üzi nettó 2 másodperc. Amúgy nő mellől is meg tudja oldani a férfi pl wc-n... Kivéve ha az intenzíven fekszik vagy ő a James Bond és bevetésre megy.
szept. 13. 18:07
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki magából indul ki és a saját szokásaiból, gondolatmenetéből, mert számára az a természetes, kivitelezhető és logikus.

Van olyan ismerősöm, akinek napi rendszerességgel küldöm a content-eket (hülyeségeket) és 2 hét után írt vissza, hogy feldolgozza mindazt amit küldtem neki.

Volt olyan, hogy egy hetes kenu túrára mentem, és direkt csak vízálló speciális telefonokat vittünk, mert a hajóban tároltuk mindent is (sátrat, kaját, stb..) és tönkre ment volna.

Most nyilván nem nyári időjárás van, de hasonló ok miatt benne van, hogy nem fogja magánál tartani a telefont, a telefon tönkremenés elkerülése végett. Nem tudhatod.

szept. 13. 18:14
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
3 nap önmagában semmit nem jelent, főleg nem azt, hogy nővel van. Mindenkinek joga van egy kis kommunikációs szünethez. Én sem biztos, hogy írogatnék otthonról.
szept. 13. 18:14
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Adott esetben inkább azon gondolkodnék, kell-e nekem olyan kapcsolat, amiben csak 1-2 hétre előre lehet randevú időpontot egyeztetni.
szept. 13. 18:15
 6/24 A kérdező kommentje:
Igen, de nincs hasonló ok, mint a vízitúra. Egy megyeszékhelyre megy, nem a dzsungelbe, van térerő, csak a tesójával lesznek. Ha fontos vagyok neki, főleg, mivel most kellett volna ezen a hétvégén megbeszélni a jövő heti találkozás részleteit, nekem erősen gyanús, hogy eltűnik, mint a szürke szamár...
szept. 13. 18:16
 7/24 A kérdező kommentje:
Azért, mert még pár hétig csak neten szerettünk volna ismerkedni. 1jén ismerkedtünk meg, 20-a a randira azért nem távoli időpont, tekintve, hogy vannak más elfoglaltságaink is. De írni napi pár másodpercre 1-1 üzit lehetne...
szept. 13. 18:18
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor igazából mi a kérdés? Te eldöntötted, hogy fennakadsz és problémázol, szóval úgyis problémázni fogsz rajta ami eleve rossz indítása a kapcsolatnak.
szept. 13. 18:20
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

#8-assal értek egyet, ilyen kontextusban, ez a kérdés nem más, mint panasz manifesztálódás.

Nyilván, még 1 hónapja se ismeritek egymást. Miért is lennél fontos számára? Egyenlőre annyit tud, hogy létezel és tud ezt-azt, de még nem éltetek együtt 1évet, hogy mélyebben a rejtett szokásaidról vagy apró mozdulataidból tudja, mi a baj.

Vissza kérdezek: Számodra fontos ez a férfi? Fontos annyira, hogy képes legyél várni akár 1 hónapot is türelmesen várni? Nem? Akkor nem is annyira fontos?

szept. 13. 18:34
 10/24 A kérdező kommentje:

Várnék 1 hónapot, de! már annyiszor belefutottam, hogy én vártam, a másik fél meg röhögött, mert a "nem kellesz eléggé szituáció" állt fent.

Itt sem a 3 nap a gond (eltöltöm én is, van épp elég dolgom), hanem ha már az elején érzékeltetik, hogy nem vagy ám fontos, nem kellesz eléggé...

szept. 13. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!