Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » At hivott egy lany "tanulni"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

At hivott egy lany "tanulni"?

Figyelt kérdés
Szoval at hivott egy lany osztalytarsam tanulni holnapra. Szerintetek megszexeljem vagy tenyleg csak tanulni hivott? (Elso het a suliban, meg nem is nagyon tanultunk semmit)

szept. 13. 17:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Tanuljatok mert megbuktok.
szept. 13. 18:01
 2/20 A kérdező kommentje:
Ötös tanulok vagyunk okostojas. Eppen ezert nem tudom hogy miért akarna velem tanulni ha nem a szex miatt?
szept. 13. 18:05
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudhatod, hogy miért hívott át. A tanulás lehet valós és valótlan indok. A szexuális motívumot, csak te képzelted bele, mert más logikus választ nem találtál a szituációra. Mindaddig csak opció, míg bizonyítást nem nyer. Tehát, ha úgy döntesz, hogy átmész, készülj gumival, de ne táplálj sok reményt, mert benne van, hogy nem fog kelleni.
szept. 13. 18:08
 4/20 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy hasonlo lesz a valasz csak a semmiért nem akartam at menni. De meggyoztel, elmegyrk aztan lesz ami lesz.

Majd megirom a fejleményeket

szept. 13. 18:43
 5/20 anonim ***** válasza:
Egyetemista koromban 3 csajt dugtam meg így, vizsgára készülődünk címszó alatt :) Volt akivel rendszeresen összejártunk "tanulni".
szept. 14. 07:37
 6/20 anonim ***** válasza:
Én inkább maradok a feleségemnél. :)
szept. 14. 08:25
 7/20 A kérdező kommentje:
Ez kicsit megnyugtatott. Ma megyek át hozzá 4-re
szept. 14. 11:04
 8/20 anonim ***** válasza:
Remélem, gumit vittél! ;)
szept. 14. 16:18
 9/20 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
szept. 14. 16:57
 10/20 A kérdező kommentje:
Fhu srácok nagyon kinos volt, rosszul sult el minden
szept. 14. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!