Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Izgultatok már online ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgultatok már online ismerkedés után randizás előtt? Mit csináltatok hogy ez megszűnjön és ne izgulva menjetek oda?

Figyelt kérdés

szept. 12. 09:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Nekem eddig azok voltak a kevésbé izgulósak, ahol előtte kevés volt a beszélgetés is, tehát hamar le lett szervezve és szinte ismeretlenül.

Azok valahogy mindig jobban alakultak, ugye kevesebb téma volt már előre írásban kitárgyalva, több mindenről lehetett beszélni, sokkal személyesebben ismertük meg egymást mint ha chatelnénk napokig / hetekig.

szept. 12. 10:42
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

én ajánlanám a videochatet, megusztam volna egy randit ezzel.

minden normális telefonban már van kamera, szóval ajánld fel a messenger vagy egyéb hivást, és ha passzoltok és szimpik vagytok egymásnak akkor egy felesleges körtöl megszabadulsz, hogy kidobjanak vagy forditva...a találkozás előtt egy videohivás mindenképp! AJÁNLOTT!!

szept. 12. 10:44
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
És pont ezért izgulok, mert a női félelmet mindenki leszarja. 🚩
szept. 12. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Az első randi előtt sosem izgulok, nagyjából akkora a feszültség bennem, mint mikor kutyakajáért indulok a boltba.

A második előtt viszont szoktam, de ott már van is miért.

szept. 12. 11:16
 15/18 A kérdező kommentje:
A második randiig el se jutok :D
szept. 12. 11:28
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
ha el sem jutsz a másodikig akkor valami gáz nálad is van nem?
szept. 12. 11:33
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Azért nincs második randi, mert az elsőn minden nő leveszi rólad, hogy totálisan önbizalomhiányos vagy. És ez az oka annak is, hogy ennyire izgulsz randi előtt.
szept. 12. 11:36
 18/18 anonim ***** válasza:
akkor meg csak szórakozol itt úgy látszik
szept. 12. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!