Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Izgultatok már online ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgultatok már online ismerkedés után randizás előtt? Mit csináltatok hogy ez megszűnjön és ne izgulva menjetek oda?

Figyelt kérdés

szept. 12. 09:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, izgultam.

Mi sokat videochateltunk elotte (egy honapig nem tudtunk talalkozni sajnos). Teljesen normalis, hogy izgulsz, ne aggodj emiatt :)

szept. 12. 09:43
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Semmit, én remegni is szoktam pedig túl vagyok már 10+ randin
szept. 12. 09:50
 3/18 A kérdező kommentje:
Remegni azért nem szoktam videochat nem volt csak pár levél váltás. Én úgy vagyok vele nem jó sokáig húzni halasztani de emiatt nagyobb rajtam a stressz sajnos hiszen alig tudok róla valamit.
szept. 12. 09:52
 4/18 anonim ***** válasza:
42%
Nőként izgulok, hisz bármi történhet.
szept. 12. 09:57
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

Egy egészséges izgalom és várakozás persze mindig van az emberben, na de nem vizsgázni mész oda!

Ha komolyabb testi tüneteket okoz (pl. remegés), akkor keress fel pszichológust, mert nem normális ez.

szept. 12. 10:03
 6/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem sajat dontesbol volt egy honap. De pont ezert videohivasoztunk minden nap, mert videon ketesztul is atjon a gesztikulacio meg minden mas. Ha ott tetszik, eloben is fog. En nem csinalnam mashogy.
szept. 12. 10:06
 7/18 anonim ***** válasza:
Én is nagyon izgulok minden első randi előtt, akkor is, ha videohívás is volt előtte. Szerintem ez emberfüggő. Én azzal nyugtatom picit magamat, hogy a másik is egy ember, hasonló izgalommal és félelmekkel. 40/f
szept. 12. 10:20
 8/18 A kérdező kommentje:
7-es az a "baj" hogy sokaknak ez tök természetes mert szétrandizzák magukat életükben és nem válogatnak nagyon, tehát heti több randijuk is van. Ha én is ezt csinálnám lehet nem érdekelne különösebben de ritkán veszem rá magam.
szept. 12. 10:30
 9/18 anonim ***** válasza:
29%
Addig randiztam, amíg elmúlt az izgulás és megfelelési kényszer. Az első 10 randin nagyon izgultam, utána kicsit kevésbé, 30+ randinál meg már csak ilyen "oké, essünk túl rajta és majd alakul valahogy / vagy nem" hozzáállással sokkal természetesebb tudtam már lenni.
szept. 12. 10:32
 10/18 anonim ***** válasza:
86%

már a 8 kérdésed ezügyben, tényleg elfogod cseszni ezt a randit, ha igy folytatod, add önmagad és nem kell ráparázni, csak természetesen viselkedj,

ha valamilyen oldásnak kell valami akkor vegyél be előtte frontint, az úgy lenyugtat, hogy akár el is alszol a randin :-)

szept. 12. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!