Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hízókúra szerelemből - ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hízókúra szerelemből - ti is csináltatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Próbáltatok már azért hízni ismerkedéskor, hogy jobban tetsszetek egy srácnak?

Én most így vagyok. Már jó ideje jóban vagyok egy sráccal, és most talán kezd a dolog komolyabbra fordulni. Szeretnék lökést adni a dolognak a külsőmmel is. Igyekszem csinosabban öltözködni, kicsit sminkelni is kezdtem (korábban nem volt jellemző).

És mivel tudom, hogy a srácnak a teltebb lányok az esetei, fel szeretnék szedni pár kilót. Ne extrém dologra gondoljatok: 161 cm és 57 kiló voltam, most 60 vagyok, és kb 65-66 kilóra szeretnék hízni. Nagyon nem kell erőlködnöm, mert hízékony típus vagyok, és most, hogy igyekszem bőségesebben enni, még sportolás mellett is jönnek fel a kilók.

Akivel beszéltem, nagyon furán fogadja ezt az egészet. Furcsa, mert az gyakori, hogy valaki fogyni akar, hogy tetsszen a másiknak, akkor hízni nem lehet kicsit?

Valaki volt hasonló helyzetben?

2018. okt. 5. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én senki kedvéért nem változnék/változtatnék, neked is ezt javaslom. :D F
2018. okt. 5. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem voltam ilyen helyzetben, de amiről te beszélsz - jóllehet más a motivációd rá - az a feederizmus. Vannak olyan nők, akik direkt hízlalják magukat, mert ezt élvezik, illetve olyan pasik, akik ezt támogtják és etetik őket. Ha érdekel ez a dolog, írj. Szívesen beszélgetnék veled róla.

26/F

2018. okt. 5. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Volt ilyesmi nekem. Ex pasimnál nagyon lefogytam és mikor haza költöztem elég sovány voltam. Alig volt seggem. Akkor már volt barátom (barát barát nem kapcsolat) mondta hogy szedhetnék fel magamra pár kilót. Szedtem is azóta több hódolóm van mint soványan. Én sem vagyok dagadt disznó ne tessék félre érteni :D de sokkal jobb hogy van mit fogni a hátsómon mint amikor nem volt semmi :D különben is az a 65kg nem sok.
2018. okt. 5. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Mivel alapból sovány vagyok, ha valakinek tetszeni akarok, nagyon odafigyelek, hogy ne hanyagoljam el az evést. 168 cm mellett is csak 52 kg vagyok, de ahogy jön néhány rosszabb nap, vészesen közelítem az 50-et. És csak azért érdekel, mert van akinek tetszeni akarok. Szeretnék hízni is, plusz 5-6 kg-al sokkal jobban néznék ki, de ahhoz most elég padlón vagyok lelkileg, örülök, ha nem fogyok.
2018. okt. 5. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem alakítanám át a külsőmet "szerelemből". Ezért néz hülyének mindenki, mert te viszont ezt csinálod.
2018. okt. 5. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Régi időkben a teltebb lányok voltak a menők. Nem örökké tart a csontosok divatja sem. Ne aggódj! Jó hízást!😉
2018. okt. 5. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ah több ilyen lány kéne :D hajrá remélem összejön a dolog a sráccal :) 17f
2018. okt. 6. 22:38
 8/8 anonim válasza:

Mit nem adnék egy ilyen csajért. :-) Mennyi ideje hizlalod magad? Csaknem tíz kiló azért lesz vagy három hónap.

Ha összejöttök a sráccal, tovább is híznál a kedvéért?

2018. okt. 8. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!