Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Horváth András, az iSTYLE bolthálózat tulajdonosának a barátnője őszinte szerelemből van Andrissal?
Igen, egy fullos lány aki minden ujjára kaphatna egy 10/10-es pasit, az őszinte szerelemből van együtt egy apja korabeli csávóval, aki véletlenül tele van pénzzel.
Amúgy jó fej a csávó, ahogy oltogatja a bulát, hogy majd a gazdag pasid vesz neked ilyet, szerintem ő is tisztában van a helyzettel, de úgy van vele, hogy miért ne használná ki.
Őszinte szerelem?
Annyi meg annyi másik pár van akik szükségből vannak egymással mert mondjuk egyedül, gyerek mellett nem tudják fizetni a hitelt a kétszobás panellakásukra egy kispesti lakótelepen.
Vagy mert épp nagyon jól kinéző férfi/nő a párja akivel jó érzés itt-ott megjelenni, metrón meg egymás mellett nyomkodják a telefont.
Most az, hogy a csaj egyszerűen összejön egy dúsgazdag férfival akivel néha lefekszik, hát ez van. Szerintem ugyanúgy tisztában van vele, hogy nem vele fog megöregedni.
Meg amúgy én is összejönnék egy 50 körüli nővel aki vesz nekem egy fekete Ferrarit vagy egy grafitmetál Nissan GTR Nismo-t, de erre ugye reális esély nincs.
Miért nem néz ki rosszul a csávó [már amennyire pasiként ezt megtudom ítélni] és jó a szövege. :D Kicsit hasonlít a Régészet tanáromra. XD
26F
Ja bocs, most néztem meg, az XMS volt az övé, amit eladott az iSTYLE-nak, és találtam egy cikket a neten, hogy ilyen 1 milliárdos nettó bevételeket hozott neki évente.
Csóró biztos nem száraz kenyeren él, a youtube valószínű aprópénz és hobbi neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!