Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Horváth András, az iSTYLE...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Horváth András, az iSTYLE bolthálózat tulajdonosának a barátnője őszinte szerelemből van Andrissal?

Figyelt kérdés

[link]

Kommentekben írta, hogy a barátnője, instagramját is betette.

2018. jún. 21. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Igen, egy fullos lány aki minden ujjára kaphatna egy 10/10-es pasit, az őszinte szerelemből van együtt egy apja korabeli csávóval, aki véletlenül tele van pénzzel.

Amúgy jó fej a csávó, ahogy oltogatja a bulát, hogy majd a gazdag pasid vesz neked ilyet, szerintem ő is tisztában van a helyzettel, de úgy van vele, hogy miért ne használná ki.

2018. jún. 21. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Őszinte szerelem?

Annyi meg annyi másik pár van akik szükségből vannak egymással mert mondjuk egyedül, gyerek mellett nem tudják fizetni a hitelt a kétszobás panellakásukra egy kispesti lakótelepen.

Vagy mert épp nagyon jól kinéző férfi/nő a párja akivel jó érzés itt-ott megjelenni, metrón meg egymás mellett nyomkodják a telefont.

Most az, hogy a csaj egyszerűen összejön egy dúsgazdag férfival akivel néha lefekszik, hát ez van. Szerintem ugyanúgy tisztában van vele, hogy nem vele fog megöregedni.

Meg amúgy én is összejönnék egy 50 körüli nővel aki vesz nekem egy fekete Ferrarit vagy egy grafitmetál Nissan GTR Nismo-t, de erre ugye reális esély nincs.

2018. jún. 21. 21:18
 3/12 October15 ***** válasza:
64%

Miért nem néz ki rosszul a csávó [már amennyire pasiként ezt megtudom ítélni] és jó a szövege. :D Kicsit hasonlít a Régészet tanáromra. XD

26F

2018. jún. 21. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Ez a gyk! :D Itt egy nő sem felszínes. A hapsi biztos a hogyiszokták minden kérdésnél mondani... HUMORÁVAL ÉS KEDVESSÉGGEL fogta meg!
2018. jún. 21. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
#4 Biztos a férfi is a lány intelligenciája, humora, kedvessége miatt van vele. Nem azért, mert fiatal, szép és csinos. Csak ugye a férfitől ez milyen jó eredmény, hogy ilyen barátnője van, kicsit sem felszínes, a nő pedig egy haszonleső, számító egyén. Kissé kettős mérce ez.
2018. jún. 21. 22:55
 6/12 October15 ***** válasza:
Kicsit nézelődtem: Nem tulajdonos az ISTYLE-ban és már nem is ott melózik. Jelenleg főállásban YT-er. Ettől mondjuk még csóró nem lett. :D Btw amúgy jó a content. :D
2018. jún. 21. 22:56
 7/12 A kérdező kommentje:

Ja bocs, most néztem meg, az XMS volt az övé, amit eladott az iSTYLE-nak, és találtam egy cikket a neten, hogy ilyen 1 milliárdos nettó bevételeket hozott neki évente.

Csóró biztos nem száraz kenyeren él, a youtube valószínű aprópénz és hobbi neki. :D

2018. jún. 21. 23:19
 8/12 A kérdező kommentje:
82%-os én szinte mindenhol látlak téged ilyen férfigyűlölő kommenteket írogatni. Nem unod? Apáddal, nagyapáddal is így beszéltél?
2018. jún. 21. 23:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon, hogy több 82%-os válaszoló van. Férfi, házas nő, 27 éves nő, 22 éves lány, én, és még jó páran. És általában egyszerre használjuk az oldalt többen, kérdéseken belül is meg lehet figyelni. Ma ez volt a 2. válaszom, szóval most igazán mellément, amit írtál. Ebben hol a férfigyűlölet? Már az igazság is annak minősül? Vagy akkor te elismerten nőgyűlölő vagy a kérdésed alapján, és az 55%-os válaszoló is?
2018. jún. 21. 23:26
 10/12 anonim ***** válasza:
45%
#5: Nincs itt szó semmilyen kettős mércéről. Nem igazán látok olyan férfi kommenteket az oldalon, hogy egy nőnél másodlagos a külső és a humora meg intelligenciája számít igazán! :D Valamiért a nők próbálják itt mantrázni naponta.
2018. jún. 21. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!