Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátkoznátok egy férfival, aki bejön nektek, de valószínűleg ez nem kölcsönös?
Én vagyok a nő és sajnos időközben megtetszett ez a férfi. Szerintem ő inkább havernak/barátnak tart csak. Nem tudom mit csináljak, mert nem szeretném, ha kiderülne, de nagyon rosszul esik, ha más nőkről beszél velem, hogy mennyire tetszik neki.. Ilyenkor próbálok rezzenéstelen arccal nyugodt maradni, de utálom ezt a helyzetet.
Valaki volt már hasonló szituációban?
Voltam hasonló szituációban, én beallottam, hogy többet érzek. Elutasított, habár sokkal közvetlenebb lett és gyakrabban keresett.
Teltek a hónapok, az érzéseim nem változtak, sokszor le akartam zárni az egészet, hiszen nagyon fájt. Viszont nem nyomultam vagy ilyesmi.
Aztán egyszer randira hívott és nagyon lassan elkezdett alakulni valami komolyabb.
Én azt mondom, nem tudsz mit veszíteni, ha elmondod mit érzel. Mint barát, már elvesztetted ígyis-úgyis.
Azt mondjuk nem tudhatod, hogy nem kölcsönös!
Te sem mutatod ki a valódi érzédeidet, hogy vàrod ezt visszafelé?! Szerintem is jobban jàrnàl az őszinteséggel és bàtorsàggal.Bàrmi kisülhetne belőle.Akàr jó,akàr rossz,de pont kerülne a végére,lezàrhatnàd egy idő után a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!