Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felvállalnátok ezt a kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállalnátok ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem valakit én 39N, ő 25F. Nem akartam vele összejönni a korkülönbség miatt, de annyira kitartóan hajtott rám, hogy beadtam a derekam. Ehhez hozzátartozik, hogy régóta nem voltam senkivel, hiányzott a szex és úgy voltam vele, hogy amíg nem találok egy korban hozzám illő férfit addig miért ne. Én sem vagyok fából és egy nagyon szép arcú srácról van szó. Szóval egy hónapja tart a dolog, újabban nemcsak szexelünk hanem eljárunk ide oda. De nem tudom hogy kezeljem a dolgot. Ő már ott tart, hogy felvállalná a dolgot, én nem vagyok benne biztos és tudom, hogy ez nem esik jól neki. Látszik rajtunk a korkülönbség. Én nagyon fiatalos vagyok, 30-nál többnek nem nézek ki, a baj az, hogy neki is nagyon babaarca van, inkább néz ki 20-nak, mint 26-nak. Ha a kollégáim meglátnának vele finoman szólva is meglepődnének, hogy mit keresek mellette. A szüleimről, családomról nem beszélve. A szex viszont sose volt még ilyen jó, mint vele. És ha csak programozunk akkor is tök jól érezzük magunkat. Úgy indult, hogy csak lefekszem vele egyszer kétszer, nem gondoltam, hogy ebből több is lehet.
szept. 11. 18:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Nyugodtan vállajátok fel! Mindketten felnőttek vagytok, szinglik, jól érzitek magatokat, szerelem is van. Nincs ezen mit szégyellni. A korotokon elsőre fognak csodálkozni, aztán senkit sem érdekel.

Az meg, hogy nem tart sokáig? Na bumm. Összejöhetsz veled egykorúval, akkor is gyorsan véget érhet.

szept. 11. 18:24
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
Igen,láthatóan szeretitek egymást. Közöttünk több korülöbsèg van,de nem látszik annyira. Nálam semelyik barátom rokonom nem lepődǒtt meg.
szept. 11. 18:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen.
szept. 11. 19:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ismerkedjetek, legyetek együtt egy darabig. És ha működik akkor fel kell vállalni. Ezt nem szabad szégyellni, inkább legyetek büszkék egymásra. :)

Sok sikert!

szept. 11. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Persze hogy felvállalnám, de persze csak úgy, hogy beletörődnék, hogy ez nem fog örökké tartani.

Sajnos ez (is) csak a férfiaknak adatott meg, nekünk nőknek nem lehet megtartani egy ennyivel fiatalabb férfit, egy életen át.

szept. 11. 19:22
 16/20 anonim ***** válasza:

15

Azért fordulnak elő ilyen esetek.

A francia elnök felesége ennél jóval idősebb a férjénél. (25 év van köztük).

Vagy Tina Tuner, 17 év.

És egyik pasi sem pénzen tartott cica fiú.

A kapcsolat tartósságára meg semmilyen életkor nem garancia. Más miatt is szét mehettek.

szept. 11. 19:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha amúgy működik vele minden, akkor miért ne? :)
szept. 11. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem a környezetemben van két olyan pár is akik sok éve együtt vannak, és a nő sokkal idösebb. 17 és 21 évvel. Mindkét pár összeházasodott, nem egy futó kapcsolatról beszélünk. Nem mondom hogy gyakori, de ez is működhet. Csak a kor ne legyen akadály.
szept. 11. 21:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Miért akarsz kényszeresen másoknak megfelelni? Attól leszel boldog, hogy a kollégáid elősmerően csettintenek, hogy de jó partit csináltál, vagy a családod megveregeti a válladat, hogy olyan pasit szedtél össze, ami a nagykönyvben megvan írva? Ne már...39 éves vagy, pontosan tudhatnád már, hogy mennyire ritka szerencséd van, hogy olyan emberbe futottál, akivel jól érzed magad és működik...ha nem így lenne, már rég nem a randipiacon lennél...

AZ miért nem elég, hogy jól elvagy ezzel a sráccal? Mi kell még, ami ennél fontosabb? Inkább elmarnád magad mellől, mert hátha a következő 39 évben majd olyan embert is találsz, aki még korban is passzol?

szept. 12. 06:46
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Jó, amit írsz, de inkább az a baj, hogy a kérdezőnek ez nem fér bele. Saját magának nem tud megfelelni.
szept. 12. 08:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!