Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felvállalnátok ezt a kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvállalnátok ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem valakit én 39N, ő 25F. Nem akartam vele összejönni a korkülönbség miatt, de annyira kitartóan hajtott rám, hogy beadtam a derekam. Ehhez hozzátartozik, hogy régóta nem voltam senkivel, hiányzott a szex és úgy voltam vele, hogy amíg nem találok egy korban hozzám illő férfit addig miért ne. Én sem vagyok fából és egy nagyon szép arcú srácról van szó. Szóval egy hónapja tart a dolog, újabban nemcsak szexelünk hanem eljárunk ide oda. De nem tudom hogy kezeljem a dolgot. Ő már ott tart, hogy felvállalná a dolgot, én nem vagyok benne biztos és tudom, hogy ez nem esik jól neki. Látszik rajtunk a korkülönbség. Én nagyon fiatalos vagyok, 30-nál többnek nem nézek ki, a baj az, hogy neki is nagyon babaarca van, inkább néz ki 20-nak, mint 26-nak. Ha a kollégáim meglátnának vele finoman szólva is meglepődnének, hogy mit keresek mellette. A szüleimről, családomról nem beszélve. A szex viszont sose volt még ilyen jó, mint vele. És ha csak programozunk akkor is tök jól érezzük magunkat. Úgy indult, hogy csak lefekszem vele egyszer kétszer, nem gondoltam, hogy ebből több is lehet.
szept. 11. 18:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szerelmet nem emlegetettél, inkább kb. csak a szexet és, hogy milyen jófej így nem. Benne lennék barátság extrákban ha vevő lenne rá, de mivel nem az így inkább hagynám menni útjára.
szept. 11. 18:03
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
Simán.
szept. 11. 18:04
 3/20 A kérdező kommentje:
Elírtam, ő 26F.
szept. 11. 18:04
 4/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem, az a 14 év sok. Úgyis lelépne előbb utóbb vele egykorúval.
szept. 11. 18:05
 5/20 anonim ***** válasza:
59%
Szintén nem.
szept. 11. 18:08
 6/20 anonim ***** válasza:
54%

Le fog lépni ja. Tökmindegy felválllalod e vagy nem. Ez egy átmeneti időszak igyis úgyis. Gyerekkel is az lenne.

Hozd ki belole ill a kapcsolatbol magadnak a legjobbat, hogy legalább addig szép legyen míg tart

szept. 11. 18:08
 7/20 anonim ***** válasza:
35%

azért ilyen, mert nincs benne elvárás, miért ne, ha jó vele akkor simán, valószinűleg egymásnak ilyen trófeák lehettek, hogy neki egy idősebb nő is összejön akkor a korabelivel simán, és forditva.

Nem gondolnám ezt olyan lelkitárs félének inkább testi kapcsolat magas szinten :-) extrákkal..

hosszabb távra nem rendezkednék be vele, de a te életed...egyelőre kezeld lazán és nem kell még hivatalossá tenni, csak ha tényleg letett az asztalra bármit is ami emeli egy szinttel feljebb ezt a kapcsolatot..

szept. 11. 18:14
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem
szept. 11. 18:16
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

Az a bibi ebben az egészben, hogy elvileg vállalnád fel, hogy együtt vagytok, de gyakorlatban amikor az emberek mégcsak nem is néznének rátok azon agyalnál, hogy vajon mit gondolnának főleg rólad, hogy tőled jóval fiatalabb férfival vagy együtt és szégyellnéd őt.

Szóval hiába lesztek ti egy pár be lesztek együtt boldogak az ágyon kívül, sőt a szexualitás is elmúlóban lesz hiszen nem fogsz vele tudni hosszabb ideig lefeküdni mert a tudat, hogy nem hozzád való és mikor lép le kikészítene.

Amondó vagyok én is, hogy bele se fogj.

Mondd el neki, hogy vagy csak keféltek vagy inkább azt is hanyagoljátok.

Nincs mit felvállalni!

szept. 11. 18:17
 10/20 anonim ***** válasza:
(*be lesztek - nem lesztek)
szept. 11. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!