Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok adni pár tanácsot?
Ha megtetszik egy lány, internetes társkeresőn és szeretnék vele ismerkedni, akkor mit és hogyan kell írni neki elősször?
Elősször ne mindjárt azzal kezdjem,hogy tetszem neked?
Pár tanács jól jönne ezen a téren.
29 Ferfi
1 es
Azt tudom:) ennyire azért nem vagyok kezdő
Hát az, hogy tetszetek-e egymásnak, evidens abból, hogy kommuniáltok.
De az lenne a cél, hogy egyrészt megismerjétek egymást, szóval kérdéseket tegyél föl arról, amit a profilban látsz.
Pl ha van kép kutyával, hegymászásról, egyéb hobbikról.
Illetve adj magadról infót, amire lehet reagáni.
Kérdező, bocsánat!
Az 1-es vagyok
Sajnos nekem írnak köszönés nélkül ☹️
Aktívan kezdeményezz beszélgetést, és tartsd is fenn.
Beszélj arról mit csinálsz éppen ma, mit olvasol, játszol, hova mész a hétvégén, mik a hobbijaid,
Kérdezd a csaj ugyanezekről.
Minden üzenet vége legyen kérdés, és ha te válaszolsz, ne csak egyszavas választ adj, hanem valamit, amire építeni lehet.
Neten.. hát, akkor indíts egy rövid 2-3 mondatos beszélgető témával, ne rólad szóljon, érdekes, és figyelmes legyen.
Tehát például ha van bemutatkozása az segíthet, ha nincs akkor a képein keress valami részletet mi érdekelheti, dicsérd meg ha tetszik (mármint ne egyből őt, hanem a hobbit/dolgot), és kérdezz rá valahogy, hogy meséljen róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!