Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meleg srácok! Tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rt0505 kérdése:

Meleg srácok! Tudnátok tanácsot adni,hogyan ismerkedjek korombeli (20/F) meleg srácokkal úgy,hogy ne kelljen a következő húspiacokra felregisztrálnom?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl.:(Grindr,tinder,romeo,badoo,bumble)

Nagyon jól jönne egy pár tanács és ha tapasztalatokat is megosztanátok azt is nagyon megköszönném.😁

2023. jún. 21. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen srácok tetszenek?

Te hogy nézel ki? Mármint Milyen magas vagy, milyen testalkatod van?

24F

2023. jún. 22. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Értem kérdező szóval te ilyen aberrált állat vagy aki a saját neméhez vonzódik. Nagyon remélem hogy Toroczkai és a Mi Hazánk hatalomra jut és kiírtsa azt az undorító fajtádat Magyarországról
2023. jún. 22. 20:49
 3/7 A kérdező kommentje:
A véleményedet meg is tarthattad volna magadnak,mert ezzel csak magad köpöd szembe.Valszeg titkon te is b.zi vagy,csak mivel meghunyászkodsz és gyáva ember vagy rátámadsz egy olyan emberre aki mer is nyitni a világ fele veled ellentétben.Sz@r lehet az életed ha máséval foglalkozol.Szebb jövőt kedves Anonim 😇
2023. jún. 22. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem légy heteroszexuális és inkább lányokkal ismerkedj.
2023. jún. 22. 22:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Kinek mi köze van hozzá,hogy kikkel szeretnék ismerkedni? Feltettem egy-két kérdést,szerintem nem életmód tanácsadást kértem.🙂
2023. jún. 22. 23:50
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
2-es voltam kedves kérdező és mi van ha meleg vagyok? Mi azzal a baj talán homofób vagy? Meg amúgy is nem bu.zi hanem meleg. Tipikus Mi Hazánkos vagy fideszes szavazó vagy. Ha nem tudnád ez a 21.század lehetnél egy kicsit elfogadób is
2023. jún. 23. 00:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Még az előző kommentnél valami Mi Hazánk meg Toroczkai politikáról beszéltél,most meg én vagyok a fideszes szavazó🤣🤣🤣 Le lehetne szakadni rólam és másokat oltogatni,mert nem vagyok erre a tipikus paraszt viselkedésre vevő.Köszi ha megkímélsz magadtól.😊
2023. jún. 23. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!