Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 27 éves koráig nem tudott kialakítani párkapcsolatot annak már veszett ügy?
Én sajnos ebben a helyzetben vagyok. Még egy normális randim sem volt. Mindig abban bíztam hogy majd lesz de már ezt a reményt kezdem feladni. Pedig szeretnék egyszer családot.
Más fiúk már tiniként tudnak sikeres kapcsolatot összehozni, én meg ennyi idősen sem.
Az, hogy nem volt kapcsolatod egy dolog, de még randid sem? Nem is kezdeményeztél soha nőknél vagy mindig elutasítottak? Azt érdemes lenne megnézni, hogy más környezetben, haverokkal, munkatársakkal mennyire kommunikálni és hol akadsz el, ha nőkkel kéne ismerkedni.
Nekem is amúgy csak 30 éves koromban lett először kapcsolatom, de randijaim meg ilyen alkalmi dolgok azért összejöttek előtte is.
Hibás megfogalmazás ez, hogy párkapcsolatot alakít ki.
Azt nem te egyedül alakítod ki, ahhoz két ember kell!
Ha nincs meg a kölcsönös szimpátia, te hiába teszel meg minden tőled telhetőt!
Azok a más fiúk jobbképűek/kevésbé válogatnak mint te.
Ez eléggé komplex dolog ám, főleg a kapcsolat.
Milyen autóval jársz?
Mondhatni, én későn érő típus voltam, 24 éves koromban kezdtem úgy igazán csajozni, de már 26 évesen lett feleségem és vannak gyerekek, gyönyörű családom lett, szóval nem lehetetlen.
Előtte valahogy elkerült ez a dolog, illetve nagyon nehezen nyitottam csajok felé (leginkább sehogy), mert iszonyúan szerelmes voltam viszonzatlanul (amolyan plátói jelleggel) egy lányba és ez évekig gyötört és elkísért, csak rá tudtam gondolni. Majd jött 1-2 lány, majd a feleségem, aki elcsavarta a fejem és ~20 éve tart. Szóval hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!