Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két év után sem tud(na) lemondani a férjem a poligámiáról, akkor ez a házasság már veszett ügy, igaz?
Ideje lenne véget vetni ennek a házasságnak igaz?
Áprilisban azt mondtam a férjemnek, hogy engedem (valójában nem, csak már belefáradtam) és annyira boldog lett tőle, hogy madarat lehetett volna vele fogatni. Azt is mondta, hogy most sokkal jobban szeret engem, mint valaha.
Természetesen 1 hónapra rá felvilágosítottam, hogy csak elkeseredettségemben bólintottam rá, valójában soha!!
Azóta is nagyon kedves és azt mondta, hogy ha nem, akkor nem.
De én ezt nem tudom elfelejteni, megbocsátani, túltenni magam rajta.
Ő hiába mondja, hogy ha nem, akkor nem.
Maga a tudat, hogy mire lett volna képes... kiszerettem belőle.
Vannak gyerekeink, így nem fogunk egyhamar válni.
De hogy mi lesz ezután?
Ti mit tennétek a helyemben?
Mi az, hogy más megcsalt volna? Őt meg más úgy rúgta volna valagba, hogy lába se éri a földet.
Jó lenne, ha leszállna a magas lóról, és nem hinné azt magáról, hogy ő a nők álmainak netovábbja.
Újabb boldog házasság..
Én már rég leléptem volna tőle gyerekestül, ja bocs, le is léptem, egyedülálló anyaként nem érzem magam megalázva és nem kell aggódnom azon, hogy megcsalnak e, vagy hogy miért nem vagyok elég. Ő NEM ELÉG JÓ NEKEM. Így könnyebb!
Házasságunk 8. évében egyszer csak előjött ezzel az ötlettel. Kevés időnk volt egymásra és ennek fejében találta ki ezt a dolgot, hogy ha lenne még egy feleség, akkor nekünk is több időnk jutna egymásra... de közben ugye ki kell elégítenie a másikat is...
Azért mondta igent, mert valójában már elengedte addigra a dolgot és őszintén, nem szerettem már, ezért gyorsan rábólíntottam áprilisban, úgy éreztem, már nem fájna, mert nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!