Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy csak velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy csak velem foglalkozzon vagy így már veszett ügy?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, ő 20.

Kb 5 hónapja randizgatunk, eddig pettingig jutottunk csak

Valamelyik nap mondta hogy menjek át hozzájuk és aludjak ott legalabb beszélgettünk komoly dolgokról , hát ez fura volt nekem mert addig nem szeretnék ismerkedni a szülőkkel amíg nem vagyunk együtt legalább 1 hónapja, szval ez mellé a kijelentés mellé odaírta hogy majd vesz gumit ne aggódjak, magyarán gondolom szexelni akár...

Nem is problémáznák ezen... Ha nem látnám mindennap hogy más csajokkal flörtölget facebookon , nekem nincs mert nagyszülőknél lakok ezért nem tudom számon követni az ilyen dolgait viszont a telefonja sajnos a kezemben került már párszor

Kìvánom tőle a szexet de nem akarom hogy utána mást találjon magának

Szerintetek szerethet attól hogy más csajokkal szíveket írjál meg hasonlók? Vagy csak le akar feküdni velem?

2012. jún. 26. 17:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi ”írkál” ”akar”
2012. jún. 26. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha én szeretek valakit akkor nem flörtölgetek más lányokkal,szerintem csak le akar feküdni veled és ennyi
2012. jún. 26. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Abban az esetben ha a szívek nála csak a szeretet jele (barátnőknél is így van ez),csak az idő a megmondandója hogy mi lesz ebből,szerintem vigyázz vele inkább várj a szeretkezéssel! 25/F
2012. jún. 26. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Pont erről beszélgettünk ismerősökkel, mármint a flörtről idegennel.

Magában a flört nem zavaró, ha a másik fél teljesen bízik benned, és már együtt vagytok jó ideje. Mivel sokan csak hülyülésből flörtölnek (durva flört nem ide számít).

De ha még teljesen friss minden, akkor igenis zavaró, és szerintem csak a szex kell neki. (Tudod, ha ló nincs szamár is jó). És itt most te lennél a ló, mivel nálad akar elsőnek bevergődni, de ha nem megy, megy a szamárhoz.

Bocs a hasonlathoz, nem sértegetésnek szántam, csak hasonlítási alapnak.

18/f

2012. jún. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!