Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Veszett ügy, vagy nincs lezárva?
Két hónapon át randizgattunk, sőt már több is volt, inkább járásnak mondanám. (Kézen fogva sétálás, csókkal és öleléssel köszönés, stb. de nem volt még szex.) Minden egyes nap keresett, és amikor csak tudtunk beszélgettünk. Sokat találkoztunk, órákon át együtt voltunk. De két hete azt mondta, sok dolog közbe jött (családi dolgok, komoly gondok valóban) és nem tudná most magát száz százalékosan beleadni egy kapcsolatba. Azóta nem beszéltünk egy szót sem sajnos, de ennek ellenére is azt érzem, hogy ezzel még nincs lezárva a dolog.
Mi a véleményetek?
Esetleg tudnék valamit csinálni később az ügy érdekében?
Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hiányzik nekem.
Én: L/20, Ő: F/23
lehet meggondolta magát, vagy ha tényleg komoly dolgok, akkor nincs ideje most veled foglalkozni
ennyi
Értek angolul. :)
Első: Azért, mert randizgattunk, és nem akartunk sietni vele. :)
Esetleg arra gondoltam még, hogy nálam maradt az egyik pólója és feladom neki postán, minden hozzáfűzés nélkül. Attól csak keresne, nem?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, várok még továbbiakat! :)
te ezt az egész témát nagyon szarul nyomod úgy veszem észre
most rögtön hívd fel telefonon, és kérdezd tőle, hogy várj-e még rá egy kicsit, mik a gondjai vagy keress-e mást?
ha nem veszi fel a telefont, akkor az már nagyon gyanús, viszont akkor ezt küld el neki sms-be..
ha nem válaszol, akkor azt veheted lekoptatásnak
mért ne lenne ideje?
kérdés, hogy akarja-e egy olyan emberre fordítani, aki ilyen kérdéseket feltesz 23 évesen...
ezt most nem sértésként írom...
20f
mért ne lenne ideje?
kérdés, hogy akarja-e egy olyan emberre fordítani, aki ilyen kérdéseket feltesz 23 évesen... főleg vadidegeneknek, akik pár sor alapján kéne megmondaniuk szerinted, hogy mit tegyél :O
gondolkozzál már
ezt most nem sértésként írom...
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!