Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem hetek után is kialakulhat, vagy ez már veszett ügy? (többi lent)
A barátom most pár nap után kijelentette, hogy jófejnek tart, ellehet velem hülyülni, mint nő vonzódik hozzám és nagyon szépnek tart...DE nem szeret és ilyet nem tud nekem mondani...
Kért tőlem 2 hetet, hogy hátha kialakul és addig menjen minden tovább mint eddig(?!) Elég ideg vagyok és nem tudom hogy kezeljem a dolgot. Próbáljak úgy tenni mintha nem is történt volna meg ez a beszélgetés? És reménykedjek, hogy majd puff ő is belém szeret?
ui: Könyörgöm a bunkók inkább gondolják ki amit írnának, és tartsák meg maguknak... így is eléggé lehangolt vagyok!
Tökre örülök neked! :)
Nekem szerintem nem lesz ilyen szerencsém. Belementem ebbe az alkuba, és azt hittem, hogy változni fognak a dolgok, de cseppet sem erőlködik. Napokig nem keres, és nem olyan lelkes, mint én amikor végre látjuk egymást. Pedig azt hittem, hogy most többet fog velem törődni... hát ez van...
Ha nem jó, azt sajnálom, de általában a kapcsolataidban jó, ha tudod, hogy nem akkor szeret valaki, ha már az elején rögtön kimondja. Én is elég sokáig vártam, mert bár nem gondolom, hogy ez volna a lényeg, de azért csakcsak fontos.
Nekem viszont fontos, hogy őszintén mondjam, ha már mondom, teljes szívemből. És egy kapcsolat elején rajongás van, de az más, mint a szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!