Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom nem nézi jó szemmel, ha a nem jóképű pasinak szép nője van?
A kommenteket olvasva nagyon meglepődtem. Mindenki azt ossza, hogy a srácnak biztosan van pénze és azért van vele a csaj aki szuper szép. Pedig a csaj szerintem teljesen átlagos csak ki van gyúrva.
Mégis a nőt piedesztálra emelik és ócsárolják a srácot. Pedig lehet emberileg 10x annyit ér mint bámelyikük a kommentszekcióban.
Hogy lehet, hogy az emberek ennyire nem tudják szó nélkül hagyni ha szerintük a páros közül egyik szebb mint a másik. Mi a fhaszé téma?
#20 Most szinte a kommentek fele szól arról…, vagy közvetlen a kérdés alatti kifejtésed alapján, mindenki azon a véleményen van? 😅
Így nem tanácsos a társadalomra vonatkoztatni.
21
Mintha mindkét eset nem lenne épp elég súlyos…
Kedves kérdező.
Szerintem vegyél vissza ebből a nagy társadalmi érdeklődésedből,mert ebbe bele fogsz idővel golyózni.
Nem kell ennyire komolyan venned a világot.
Üdv,puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!