Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom nem nézi jó szemmel, ha a nem jóképű pasinak szép nője van?
A kommenteket olvasva nagyon meglepődtem. Mindenki azt ossza, hogy a srácnak biztosan van pénze és azért van vele a csaj aki szuper szép. Pedig a csaj szerintem teljesen átlagos csak ki van gyúrva.
Mégis a nőt piedesztálra emelik és ócsárolják a srácot. Pedig lehet emberileg 10x annyit ér mint bámelyikük a kommentszekcióban.
Hogy lehet, hogy az emberek ennyire nem tudják szó nélkül hagyni ha szerintük a páros közül egyik szebb mint a másik. Mi a fhaszé téma?
Ez az. Szerintem tök aranyos pár.
De sok idióta a kommentszekcióba elkezdte az idióta ligás dumát, hogy a srác alacsonyabb ligában játszik stb.
Nagyon dühítő. hogy eshet vajon a lánynak aki feltöltötte a videót olvasva a sok őket sértő kommentet?
4
Mert szereti? Nem minden a szex körül forog mint az agyalágyultak gondolják…
A legtöbb esetben (legalábbis nálunk) mindenki mindenben szakértő. Ha te valamit jól csinálsz vagy valamid van, ami másnak nincsen, esetleg valamiben jobb vagy, mint más akkor biztos lesznek olyanok akik meg akarják magyarázni, hogy miért nem csinálod jól, miért szar az ami neked van és miért nem érdemled meg.
Nagyon sok ember mentalitása lehúzó és negatív. Az irigységről már nem is beszélve. Egy értelmes ember nem fog azzal foglalkozni, hogyha egy általa kevésbé helyesnek tartott férfinak esetleg csinos barátnője van.
De persze egyszerűbb leugatni a másikat, mint esetleg tenni valamit, hogy neked is legyen csinos barátnőd. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!