Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztatok már olyannal akivel nem éreztetek "nagy szerelmet"? 1.5 hete jöttem össze valakivel de én nem igazán érzem a szerelmet. Pl mert "ritkán" jut eszembe. Azt írta ő egész nap rám gondol.
Ilyeneket szokott írni hogy te vagy a mindenem, szerelmem, szeretlek, imádlak..
Jó hogy szeret valaki de ez kicsit sok..főleg ilyen hamar..
"Komolyan gondolja a dolgokat. Ilyen kapcsolatot akartam, "
Tapasztalatból írom: Csak azért nem kell belemenni egy kapcsolatba, mert a másik komolyan gondolja Veled.
Volt egy pasi, akivel egy hónapig randiztunk, minden nap beszéltünk, együtt töltöttük a hétvégéket, és bár kedveltem, nem éreztem azt a pluszt, hogy állandóan őt akarom, hogy megőrülök érte.
Aztán találkoztam a barátommal, és már az első randin villámcsapásként ért, hogy mennyire odavoltam érte ("odavagyok" a mai napig), annyira, hogy haza se mentem aznap este. Következő napon meg ő írt, hogy akarok-e ismét találkozni.
Szerintem ilyen helyzetben nem érdemes kompromisszumot kötni. Bár 1,5 hét valóban nagyon kevés, rövid idő, és el tudom képzelni, hogy lassan alakul ki a szerelem, volt már nekem is olyan kapcsolatom, ahol barátságból lettünk szerelmesek. Ugyanakkor ez a mostani helyzetem annyira különleges és gyönyörű, hogy mindenkinek azt kívánom, hogy éljen át ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!